Βαρουφάκης σε Ντάισελμπλουμ: «Money can't buy me love»

Η ψυχρή χειραψία των δύο ανδρών στο Ecofin και ο απίστευτος διάλογος

Βαρουφάκης σε Ντάισελμπλουμ: «Money can

​Δυο ξένοι φαίνεται να είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, αφού δεν φαίνεται ότι οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερα θερμές.

Μετά την κακή αρχή στην Αθήνα,όπου ο κ. Ντάισελμπλουμ είχε πει το χαρακτηριστικό «You just killed troika» και το αξέχαστο «ουάου» του Γ. Βαρουφάκη, φαίνεται ότι οι δύο άνδρες είχαν μια ανάλογη συνομιλία και στο χθεσινό Eurogroup.

ecoffin_517_355.jpg

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μετά το νέο ναυάγιο στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Eurogroup φέρεται να είπε στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών:

«You just run out of money». Όπως αναφέρει μάλιστα ο Βηματοδότης, η απάντηση του Γ. Βαρουφάκη ήταν και πάλι… ξεχωριστή, αφού φέρεται να θυμήθηκε ένα τραγούδι των Beatles και να του είπε:

«Money can’t buy me love»!

αρχείο λήψης.jpg

Και σήμερα όμως στη συνεδρίαση του Ecofin οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μόνο μια ψυχρή χειραψία. Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μπήκε φουριόζος στην αίθουσα συνεδριάσεων άπλωσε το χέρι του στον κ. Βαρουφάκη και χωρίς να σταθεί καθόλου τον προσπέρασε.

αρχείο λήψης (1).jpg

Και ο Έλληνας υπουργός όμως δεν είχε καλύτερη διάθεση, αφού τον αντιμετώπισε με ένα ψυχρό και τυπικό χαμόγελο.

Να μην πούμε για τον Ισπανό υπουργό Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει στην έκφραση του προσώπου του το... άχτι που έχουν οι Ισπανοί τους Έλληνες με την στάση που κρατούν.

2247268.jpg

Πάντως ο Γ. Βαρουφάκης βρήκε έναν... "��ύμμαχο" στο πρόσωπο του Ιταλού υπουργού Οικονομικών, Πιερ Καρλ Παντοάν, με τον οποίο κάθισε δίπλα, δίπλα και από ότι φαίνεται και από τις φωτογραφίες τα είπαν σε πιο θερμό κλίμα.

2247270.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top