Παπαδημούλης: Δεν θα είμαι στην κυβέρνηση, δεν θα γίνω Επίτροπος

«Επικοινώνησα με τον Τσίπρα και του ζήτησα να παραμείνω ευρωβουλευτής»

Παπαδημούλης: Δεν θα είμαι στην κυβέρνηση, δεν θα γίνω Επίτροπος

Ξεκάθαρη απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν είτε να επιστρέφει στην Ελλάδα για να συμμετέχει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είτε να… αναβαθμίζεται σε Επίτροπο στις Βρυξέλλες έδωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πολλά από τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν τον ίδιο είτε να αναλαμβάνει κάποιο υπουργείο, είτε να υπάρχουν σκέψεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση στον Δημήτρη Αβραμόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, με τον κ. Παπαδημούλη να αναλαμβάνει Επίτροπος στη θέση του.

«Επικοινώνησα με τον Τσίπρα και του ζήτησα να παραμείνω ευρωβουλευτής, νιώθω ότι καλύτερα μπο��ώ να βοηθήσω τη χώρα κάνοντας αυτό που κάνω» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αναμένεται να σχηματιστεί, είπε ότι θα περιλαμβάνει και προσωπικότητες «εκτός κόμματος αλλά και εκτός Κοινοβουλίου».

Τέλος, αναφερόμενος στην πρόταση για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για πρόσωπο «που θα συμβολίζει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top