Πυρ και μανία Λαφαζάνης και Στρατούλης με τις δηλώσεις Στουρνάρα

Τον κατηγορούν ότι "έριξε" βόμβα στα θεμέλια του τραπεζικού συστήματος

Πυρ και μανία Λαφαζάνης και Στρατούλης με τις δηλώσεις Στουρνάρα

​Η δραματική προειδοποίηση του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Στουρνάρα πως υπάρχει κίνδυνος μεγάλης ανεπανόρθωτης βλάβης σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγόρησε τον κ.Στουρνάρα πως τα λόγια του έπεσαν σαν «βόμβα στην πορεία της ελληνικής οικονομίας».

«Δεν είναι δυνατόν ποτέ ο κεντρικός τραπεζίτης να πυροδοτεί την οικονομική αποσταθεροποίηση στην χώρα. Δεν είναι δυνατόν ο κεντρικός τραπεζίτης να κάνει κήρυγμα και να μιλάει για μειωμένη ρευστότητα στην αγορά η οποία επιταχύνεται», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega, επισημαίνοντας πως, εφόσον υφίσταται πρόβλημα ρευστότητας, ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα.

Αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Στρατούλης αντέδρασε έντονα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις δηλώσεις του κεντρικού τραπεζίτη, τον οποίο χαρακτήρισε «κομματάρχη» του Σαμαρά.

«Βόμβα στα θεμέλια του τραπεζικού συστήματος αυτά που είπε ο Στουρνάρας… Έπρεπε να είναι ο θεματοφύλακας που να εγγυάται τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και στη συγκεκριμένη περίπτωση το έπαιξε κομματάρχης του κ. Σαμαρά» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Στρατούλης.

ΒΙΝΤΕΟ MEGA, ANT1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top