Ρ. Σπυρόπουλος: «Οι προσωπικές μου απόψεις δεν διαφέρουν από αυτές του κ. Βρούτση»

«Κάποιοι επιχείρησαν να διαστρεβλώσουν όσα είπα»

Ρ. Σπυρόπουλος: «Οι προσωπικές μου απόψεις δεν διαφέρουν από αυτές του κ. Βρούτση»

​Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις που έκανε σε συνέδριο για την κοινωνική ασφάλιση και έκαναν λόγο για σύνδεση των ενσήμων με τις παροχές υγείας έδωσε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ρ. Σπυρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

Ερωτώμενος, αν οι δηλώσεις του υπονοούν σχέδιο σύνδεσης του αριθμού ενσήμων που έχει ένας ασφαλισμένος με το είδος των παροχών υγείας που μπορεί να έχει, ο κ. Σπυρόπουλος απάντησε:

«Όχι βέβαια, σε καμία περίπτωση. Το ερώτημα αυτό αποσκοπεί στο να καθοριστούν επακριβώς οι ασφαλιστικές προϋποθέσεις και στη διάκριση μιας δαπάνης, είτε ως ασφαλιστική είτε ως προνοιακή, η οποία θα εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των δαπανών υγείας για τους ανέργους».

Ο κ. Σπυρόπουλος πρόσθεσε επίσης ότι οι δαπάνες θα πρέπει να διακρίνονται σε ασφαλιστικές και προνοιακές και τόνισε ότι δημιουργείται θόρυβος εκεί που δεν πρέπει.

«Είναι απολύτως προσωπικές απόψεις και συνεχίζω να τις έχω. Αλλά δεν νομίζω ότι διαφέρουν από τον πυρήνα των απόψεων, ούτε του κ. Βρούτση, ούτε της κυρίας Βούλτεψη», είπε ο διοικητής του ΙΚΑ και κατέληξε:

«Eνδεχομένως διαφέρουν από τις απόψεις αυτών που επιχείρησαν, είτε να διαστρεβλώσουν, είτε να ερμηνεύσουν τις απόψεις μου. Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, αλλά δεν πολεμάται αυτό στη χώρα μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top