Με τα νέα κριτήρια θα χορηγηθεί το κοινωνικό μέρισμα

Σταϊκούρας: «Θα δοθεί όλο το ποσό στην ελληνική κοινωνία»

Με τα νέα κριτήρια θα δοθεί όλο το ποσό του κοινωνικού μερίσματος, όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών αξιολόγηθηκε η πορεία υποβολής των αιτήσεων και έγινε αποτίμηση της απόδοσης του μερίσματος, μετά και τη διεύρυνση των κριτηρίων.

«Όλες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ως τώρα και απορρίφθηκαν, καθώς και όσες θα υποβληθούν μέχρι τέλος Ιουνίου, καταληκτική προθεσμία για την καταβολή των αιτήσεων, θα αξιολογηθούν με τα εισοδήματα των φετινών δηλώσεων φόρου εισοδήματος και τα νέα εισοδηματικά όρια» αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κ. Σταϊκούρα.

Όπως εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, από τα στοιχεία προκύπτει ότι το προς διάθεση ποσό «θα αποδοθεί πλήρως στην ελληνική κοινωνία».

Όσον αφορά την διορία υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου, όλα δείχνουν ότι δεν θα πάρει παράταση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top