ΔΗΜΑΡ: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας ο Ψαριανός

«Εάν δεν εκλέξουμε ευρωβουλευτή, κάποια πράγματα πρέπει να αναθεωρηθούν»

ΔΗΜΑΡ: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας ο Ψαριανός
Ανοικτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΔΗΜΑΡ μετά τις ευρωεκλογές σε περίπτωση μη εκλογής ευρωβουλευτή άφησε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στον Παραπολιτικά FM.

«Προσωπικά δεν θα έθετα θέμα ηγεσίας, αλλά κάποια πράγματα, όπως οι στρατηγικές και οι πολιτικές της θα πρέπει να αναθεωρηθούν και να συζητηθούν ξανά. Δεν υπάρχει σαφήνεια στο κόμμα για το τί ακριβώς θέλει να πετύχει» δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι το κόμμα του «δίνει μάχη για να πιάσει το 3%, να μπει στην κατανομή και να εκλέξει έστω και έναν ευρωβουλευτή».

Μάλιστα, ο κ. Ψαριανός δεν δίστασε να αφήσει αιχμές κατά της τακτικής της ΔΗΜΑΡ: «Η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς δεν είναι κάποια πρόσωπα, όπως η κ. Κοππά και κάποιοι άλλοι. Την συμπαθώ, αλλά το ότι ήρθε πριν από τρεις μήνες στην ΔΗΜΑΡ ως ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ για να επανεκλεγεί δεν είναι θετικό. Εγώ δεν θα την ψήφιζα. Μετά από τρεις μήνες μπορεί να είναι κάπου αλλού…».

Τέλος, ο κ. Ψαριανός αναφέρθηκε και στην εκλογική μάχη του Πειραιά, δηλώνοντας πως δεν συμπαθεί καθόλου τον Μιχαλολιάκο αλλά αντίθετα «συμπαθώ τον κ. Μώραλη». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top