Χατζηνικολάου για Θεοδωράκη: Ο Μπίστης τον είχε προτείνε για ηγέτη των «58»!

«Πριν βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να τον ακούσουμε»

«Η τηλεόραση χάνει τον Σταύρο Θεοδωράκη. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο καθώς -αυτό που ξέρουμε- είναι ότι είχε κάνει μερικές πολύ ωραίες τηλεοπτικές εκπομπές. Τώρα αν η πολιτική κερδίζει ένα πολύ καλό στέλεχος δεν μπορώ να το πω ακόμη. Θα το δω και θα το κρίνω, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, το επόμενο διάστημα» σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο του STAR για τον πολιτικό σχηματισμό του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο εκδότης της Real News σημείωσε ότι η τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα δεν είναι επαρκές εφόδιο για μια ��ολιτική σταδιοδρομία αλλά απαιτούνται και άλλα εφόδια που «θα δούμε στην πορεία αν τα διαθέτει ο Σταύρος Θεοδωράκης».

«Αλοίμονο αν όποιος έκανε μια καλή εκπομπή στην τηλεόραση ή έκανε υψηλή τηλεθέαση, έφτιαχνε ένα κόμμα. Θα είχαμε όλοι μας από ένα! Πρέπει να τον ακούσουμε να μιλά για τα κρίσιμα θέματα της χώρας πριν βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα» πρόσθεσε ο κ. Χατζηνικολάου, τονίζοντας ότι το κείμενο στο protagon.gr είναι ένα συναισθηματικό κείμενο «που δεν αποκαλύπτει που θα κινηθεί πολιτικά».

Ο εκδότης της Real News συνέχισε κάνοντας μια αποκάλυψη: «Ξέρουμε ότι είχε καλές σχέσεις στο παρελθόν με τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως τον Γιώργο Παπανδρέου. Σας αποκαλύπτω ότι πρόσφατα το όνομά του είχε πέσε�� στο τραπέζι για την ηγεσία της ομάδας των "58". Τον πρότεινε ο Νίκος Μπίστης σε χαλαρές συζητήσεις που έπεφταν διάφορα ονόματα για τον ηγετικό ρόλο στους “58”. Δεν ξέρω αν αυτός του έβαλε την ιδέα ή -όπως λέει ο ίδιος- πολίτες που του το έλεγαν στο δρόμο».

«Ελπίζω και εύχομαι, γιατί είμαι πάντα θετικός στο να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική, να είναι ένα "συν" για την πολιτική. Θα περιμένουμε την Τρίτη για να δούμε πως θα τοποθετηθεί, τι λέει για παράδειγμα για το Μνημόνιο, για την τρόικα, για την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα της νέας κίνησης» κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top