Σε ισχύ από σήμερα οι αυξήσεις-φωτιά στα διόδια

Έως 60% πάνω: Δείτε που αυξάνονται και πόσο

Σε ισχύ από σήμερα οι αυξήσεις-φωτιά στα διόδια

Σε ισχύ είναι από τα μεσάνυχτα οι νέες τιμές στα διόδια.

Οι οδηγοί θα πληρώνουν ακριβότερα έως και 60%τις διελεύσεις σε πολλές περιοχές, με το συνολικό κόστος για ένα ταξίδι από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη και πίσω να ανεβαίνει κατά 12 ευρώ (από τα 44 στα 56 ευρώ)!

Ειδικότερα:

Αυξάνεται κατά 60% η τιμή στα διόδια των Αφιδνών και το αντίτιμο πλέον διαμορφώνεται από τα 2,10 ευρώ στα 3,35 ευρώ, ενώ ανάλογη είναι η επιβάρυνση στα πλευρικά διόδια της Μαλακάσας όπου το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 1,45 ευρώ από 90 λεπτά αλλά και στα μετωπικά όσο και στα πλευρικά διόδια της Τραγάνας, με το αντίτιμο να ανεβαίνει στα 3,9 ευρώ από 2,45 ευρώ και στα 3,15 ευρώ από 2 ευρώ αντίστοιχα.

Σχεδόν κατά 50% είναι η αύξηση στα μετωπικά διόδια της Θήβας, με τους οδηγούς ΙΧ να πληρώνουν από σήμερα 3,95 ευρώ από 2,55 ευρώ, αλλά και στα πλευρικά διόδια της Θήβας όπου το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 1,55 ευρώ από 1 ευρώ.

Κατά 25 λεπτά αυξάνεται το αντίτιμο στα πλευρικά διόδια Οινοφύτων, ενώ δι��δια πλέον θα συναντούμε και στις δύο κατευθύνσεις Αθηνών-Κορίνθου, με τους οδηγούς να δίνουν 2,10 ευρώ ανά κατεύθυνση στην Ελευσίνα και 1,80 ευρώ στον Ισθμό.

Σχεδόν ένα ευρώ ακριβότερα, τέλος, θα πληρώνουν οι οδηγοί και τα πλευρικά διόδια στο Καπανδρίτι, καθώς το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 2,05 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.

Την ίδια ώρα, όπως σας έχουμε ενημερώσει στο star.gr, από σήμερα σε πολλούς σταθμούς διοδίων μπήκαν κάμερες που σημαίνει ότι τους παραβάτες θα τους περιμένει πρόστιμο 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση άδειας οδήγησης και κυκλοφορίας για 20 ημέρες.

Εκπτώσεις για τις συχνές διελεύσεις

Πρέπει να επισημανθεί ��τι ταυτόχρονα με την αύξηση του αντιτίμου των διοδίων, η Νέα Οδός ενεργοποιεί και νέα εκπτωτική πολιτική για τους συχνούς χρήστες στους σταθμούς Αφιδνών, Καπανδριτίου, Μαλακάσας και Οινοφύτων.

Το ποσοστό έκπτωσης ξεκινά από 5% από την πρώτη έως και τη δέκατη διέλευση και θα φθάνει έως και το 50% για περισσότερες από 50 διελεύσεις το μήνα, από τους σταθμούς αυτούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top