Κάρτα… hi-tech στο Δημόσιο για να πιάσουν τους κοπανατζήδες!

Έρχεται «barcode» στις υπηρεσίες – Ζήτησε στοιχεία το υπουργείο

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και ο κοπανατζής… στην ώρα του!

Με στόχο τη διασφάλιση της ορθής τήρησης του ωραρίου εργασίας και την ίση μεταχείριση των υπαλλήλων του δημοσίου, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ζητά με εγκύκλιό του από τους φορείς να ενημερώσουν αναφορικά με το σύστημα ελέγχου τήρησης του ωραρίου που διαθέτουν και χρησιμοποιούν.

Μάλιστα, το υπουργείο καλεί τις υπηρεσίες και να αποστείλουν τις απαντήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση orario@ydmed.gov.gr το αργότερο έως και την 8η Νοεμβρίου 2013.

Παράλληλα, μέσω της εγκυκλίου γίνεται γνωστό ότι για να διασφαλιστεί η τήρηση του ωραρίου εργασίας, επιβάλλεται η καθιέρωση ενιαίου συστήματος ελέγχου «barcode» σε όλες τις υπηρεσίες του δη��οσίου.

«Για τον λόγο αυτό», επισημαίνεται, «θα πρέπει οι φορείς, που δε διαθέτουν ηλεκτρονικό-ψηφιακό μηχανισμό σήμανσης, να προχωρήσουν άμεσα στην εγκατάστασή του, δεδομένου ότι αποτελεί το πλέον αξιόπιστο σύστημα ελέγχου, και να ενημερώσουν σχετικά την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου στην ως άνω αναφερόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top