Ο Μιχελάκης σπάει τη σιωπή του για τις αποδοκιμασίες εναντίον του

«Οργανωμένο το σχέδιο. Κάποιοι καταφεύγουν σε ακρότητες»

Ο Μιχελάκης σπάει τη σιωπή του για τις αποδοκιμασίες εναντίον του

​Για «προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς σχέδιο» έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Μιχελάκης, σχολιάζοντας το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

«Την ώρα που ο Τόπος χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι αρνούνται το διάλογο και καταφεύγουν σε ακρότητες» δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε: «Αυτό αποδεικνύεται και από το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερ��ιών Ελλάδος, που ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «όσον αφορά στην προσπάθεια παραποίησης των όσων είπα θεωρώ ότι είναι ανάξια κάθε σχολιασμού».

Όπως αναλυτικά αναφέραμε νωρίτερα στο star.gr, εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο χώρο του συνεδρίου ύψωσαν πανό προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διαθεσιμότητα. Ο Γιάννης Μιχελάκης που βρισκόταν στο βήμα είπε ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή και όλα τα ζητήματα μπορούν να λυθούν με διάλογο.

«Η λογική αυτή που ακολουθείτε είναι αυτή που θρέφει τη Χρυσή Αυγή» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Η φράση αυτή προκάλεσε έντονη αντίδραση από τους εργαζομένους που διαμαρτυρήθηκαν σε υψηλούς τόνους, γεγονός που ανάγκασε τον κ.Μιχελάκη να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Βίντεο STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top