Παίζουν με τον πόνο μας οι Τούρκοι!Νέο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ από την πατρίδα της Χουρεμ!

Ειρωνεία για τους Έλληνες που θα τρώνε ληγμένα

​Με τίτλο «η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της», η τουρκική εφημερίδα Milliyet «επιτίθεται» στη χώρα μας με αφορμή την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διαθέσει προς κατανάλωση από την 1η Σεπτεμβρίου, τα τρόφιμα «περιορισμένης διατηρησιμότητας».

Την ώρα λοιπόν που οι Έλληνες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Τουρκία και τα σίριαλ της, η Τουρκική εφημερίδα Milliyet ενημερώνει (με μπόλικη ειρωνεία)τους αναγνώστες της για την εφαρμογή του νέου μέτρου στην Ελλάδα, εξηγώντας ότι η χρήση των προϊόντων μπορεί να παραταθεί μέχρι και τρεις μήνες μετά την ημερομηνία λήξης τους.

«Η Ελλάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει από την οικονομική κρίση και προσπαθεί να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Μια απ' αυτές τις λύσεις είναι πως τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να έχουν στα ράφια τους προϊόντα, στα ��ποία θα έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες λήξης τους. Τα μπαγιάτικα προϊόντα θα μπορούν να πωλούνται φθηνότερα. Έτσι, η γειτονική χώρα πέταξε στο καλάθι των σκουπιδιών την ημερομηνία λήξης» τονίζεται στο δημοσίευμα.

Στον αντίποδα, η Hurriyet, αντιλαμβανόμενη προφανώς την κρισιμότητα των καταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή, "κρατά χαμηλά" τη μπάλα, αποφεύγοντας τους προκλητικούς τίτλους και γράφει καθαρά και ξερά την είδηση.

Με τίτλο «η Ελλάδα θα καταναλώνει προϊόντα που έχουν λήξει οι ημερομηνίες τους» η Hurriyet, αναφέρει:

«Στην Ελλάδα, που χιλιάδες άνθρωποι δεν αντέχουν στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, αποφασίστηκε η διάθεση των ληγμένων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, για να μπορούν να τα αγοράζουν σε φθηνότερες τιμές, με όριο τους τρεις μήνες από την αναγραφόμενη ημερομηνία» παρατηρεί η τουρκική εφημερίδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top