H Μέρκελ το ομολογεί: Η Γερμανία κερδίζει από τις μεταρ��υθμίσεις των άλλων χωρών

«Η Γερμανία έχει μεγάλο συμφέρον…>

H Μέρκελ το ομολογεί: Η Γερμανία κερδίζει από τις μεταρρυθμίσεις των άλλων χωρών
Την πεποίθησή της ότι οι μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι προς το συμφέρον και της ίδιας της Γερμανίας επανέλαβε το Σάββατο η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, μέσω βιντεοσκοπημένης δήλωσης την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο της.

«Η Γερμανία έχει μεγάλο συμφέρον να κάνει τα πάντα προκειμένου και στις άλλες χώρες να πραγματοποιηθούν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, να δημιουργηθούν σταθερά δημοσιονομικά και έτσι να αναζωογονηθεί η οικονομική δραστηριότητα», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Μέρκελ.

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα την Παρασκευή από την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία (Destatis), το Απρίλιο η Γερμανία εξήγαγε αγαθά αξίας 52,8 δισεκατομμυρίων ευρώ προς άλλα μέλη της Ε.Ε., ήτοι το 55% των συνολικών εξαγωγών της για τον εν λόγω μήνα.

Από τις αρχές του 2013, η Γερμανία έχει εξάγει προϊόντα αξίας 210 δισ. προς τους εταίρους της στην ενωμένη Ευρώπη, ήτοι το 57% του συνόλου των 366,3 δισ. που εξήγαγε κατά το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top