Συνάντηση Βενιζέλου- Παπανδρέου αύριο

Στο τραπέζι το ζήτημα των οικονομικών του κόμματος

Σε μεταξύ τους συνάντηση θα προσπαθήσουν τελικ�� να λύσουν τις διαφορές τους στις εκτιμήσεις για «τη μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ , αλλά και όχι μόνο, ο νυν πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος με τον προκάτοχό του και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ύστερα από την επικοινωνία που προηγήθηκε σε σύντομη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε την πραγματοποίηση ελέγχου από ανεξάρτητους εκτιμητές διεθνούς κύρους, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το έλλειμμα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ξεπερνά τα 100 εκ. ευρώ!

Ακολούθησαν οι διαρροές για δυσαρέσκεια του κ. Παπανδρέου σχετικά με τις εκτιμήσεις, αλλά και η διαρροή από την Ιπποκράτους ότι μόνο ο λογαριασμός για το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, τον Ιανουάριο του 2012, για ��ην ετήσια Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ανήλθε στα 200.000 ευρώ! Με το ζήτημα αναμένεται να ασχοληθεί και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στην επόμενη συνεδρίασή του.

Κανείς δεν ξεχνά επίσης στο ΠΑΣΟΚ, τις μεταξύ τους μεγάλες κόντρες που είχαν προηγηθεί, όπως και το ζήτημα αμφισβήτησης της τότε ηγεσίας του κόμματος, που είχε θέσει ο κ. Βενιζέλος τη βραδιά που ο κ. Παπανδρέου ηττήθηκε εκ νέου από τον Κ. Καραμανλή, στις βουλευτικές εκλογές του 2007. Όπως λένε άλλωστε τα κομματικά στελέχη, «περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι»…

​​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top