Τι έγραψε στο Facebook ο Νίκος Αναστασιάδης λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής;

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Κυπριακού Κοινοβουλίου για την ψηφοφορία με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, του νομοσχεδίου για το κούρεμα των καταθέσεων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ζη��ά μέσω Facebook συλλογικές και υπεύθυνες αποφάσεις, τονίζοντας πως «ο δρόμος μας δεν είναι εύκολος».

Ολόκληρο το μήνυμα του κου Αναστασιάδη:

«Συμμερίζομαι απόλυτα τα δυσάρεστα αισθήματα που προκαλεί μια δύσκολη και οδυνηρή απόφαση. Γι’ αυτό και συνεχίζω να δίνω τη μάχη προκειμένου οι αποφάσεις του Eurogroup να διαφοροποιηθούν.

Είναι προφανές πως η πιο ανώδυνη επιλογή για μένα θα ήταν η πιο οδυνηρή για τον τόπο και τον λαό. Επέλεξα την πιο οδυνηρή για τον ίδιο αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος, για να περιορίσω στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις συνέπειες στην οικονομία και στους συμπολίτες μας.

Ο δρόμος μας δεν είναι εύκολος. Έχω όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στο πείσμα, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα του κυπριακού Ελληνισμού. Με συλλογικές και υπεύθυνες αποφάσεις είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε».

anastasiadisfacebook.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top