Τσίπρας: Ντροπή για την Ελλάδα οι σκηνές που θυμίζουν Κατοχή

Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και τον Σαμαρά

Τσίπρας: Ντροπή για την Ελλάδα  οι σκηνές που θυμίζουν Κατοχή

​Η εικόνα της Ελλάδας του 2013 είναι τα χέρια που σηκώθηκαν για να πάρουν μια σακούλα τρόφιμα τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, επισημαίνοντας πως είναι ντροπή οι ηλικιωμένοι και οι συνταξιούχοι να ζουν ως επαίτες.

«Κανένα φτιασίδωμα στις ειδήσεις και καμιά όμορφη δήλωση στον κήπο του Μαξίμου δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα και πως το λάθος θα διορθωθεί και απαιτούμε να διορθωθεί τώρα» είπε ο κος Τσίπρας, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών έξω από το υπουργείο ανάπτυξης!

Απευθυνόμενος στους ηλικιωμένους δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα «να σταματήσει ο φόβος», εξηγώντας πως «δεν έχουμε να δούμε τίποτα χειρότερο απ’ αυτό στο οποίο μας έχουν οδηγήσει».

Ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε πως το κόμμα του είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και πως το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει είναι να αποκαταστήσει τη ζημιά που έχουν υποστεί οι πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε και στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη σημερινή παρουσία του στη Σύνοδο Κορυφής.

«Πάει σήμερα ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες. Τι θα τους πει; "Κάνατε λάθος, ευχαριστώ, συνεχίζουμε; Συνεχίστε το λάθος;"», διερωτήθηκε και συνέχισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του: «Τι πάει να κάνει σήμερα ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες; Να αποδεχθεί τη μείωση των κοινοτικών κονδυλίων για την Ελλάδα; Ή να τους πει "διακόψτε τη συνεδρίαση εδώ"; "Παραδέχθηκαν το λάθος, το παραδέχεστε κι εσείς; Ελάτε να το διορθώσουμε";».

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top