Ποιος είπε ότι η Πανσέληνος δεν επηρεάζει τις Προανακριτικές;; Διαφωνούν πριν καν ξεκινήσουν!!

Διαψεύδει τους έντονους διαλόγους ο ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στα ΜΜΕ

Ποιος είπε ότι η Πανσέληνος δεν επηρεάζει τις Προανακριτικές;; Διαφωνούν πριν καν ξεκινήσουν!!

​Η Πανσέληνος της Κυριακής έχει «επηρεάσει» για τα καλά τα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής! Πριν καλά καλά ξεκινήσουν να εξετάζονται οι μάρτυρες, οι συγκρούσεις μεταξύ βουλευτών που συ��μετέχουν στην επιτροπή, όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, ξεκίνησαν!

«Πρωταγωνίστρια» και σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζώη Κωνσταντοπούλου η οποία ζήτησε οι τηλεοπτικές κάμερες του καναλιού της Βουλής να καταγράφουν την εξέταση των μαρτύρων και τις αντιδράσεις τους με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγα.

ΣΥΡΙΖΑ: Φανταστικοί οι διάλογοι στην προανακριτική

Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε σήμερα μια ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει τα ρεπορτάζ που εμφάνισαν χθες όλα τα ΜΜΕ με την ένταση και τους έντονους διαλόγους μεταξύ της κας Κωνσταντοπούλου και του αντιπροέδρου της επιτροπής κο Μ.Βαρβιτσιώτη. Κάνουν λόγο μάλιστα για «κυβερνητικό κουτόχορτο που έφαγαν αμάσητο οι δημοσιογράφοι». Στην ίδια ανακοίνωση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και στον αντιπρόεδρο της επιτροπής και βουλευτή της ΝΔ Μ.Βαρβιτσιώτη γιατί όπως υποστηρίζουν κάποιο από αυτά τα ρεπορτάζ το ανέβασε στο twitter του.

Επιμένει στην κλήτευση Βενιζέλου και στελεχών του ΔΝΤ ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης της Προανακριτικής επιτροπής βρέθηκε το θέμα των μαρτύρων. Σύμφωνα με πληροφορίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρότειναν η εξέταση των μαρτύρων να γίνει χρονολογικά από τότε που ήρθε η λίστα Λαγκάρντ στην Ελλάδα και από τους κρατικούς υπαλλήλους που την παρέλαβαν , η ΔΗΜΑΡ πιστεύει ότι πρέπει να έρθουν όλα τα άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Κωνσταντοπούλου και οι άλλοι 2 βουλευτές που συμμετέχουν στην Προανακριτική είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα σε αυτό αρκεί να μην υπάρξει φαλκίδευση της αλήθειας και επιμένουν στην κλήτευση του Ε.Βενιζέλου και στελεχών του ΔΝΤ!!!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top