Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαργαρίτα Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ

"Αθλιότητες και κουτσομπολιά τα όσα λένε" είπε η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού

​Σαράντα μέρες μετά την αναφορά σε δημοσιεύματα πως η σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρα του Γιώργου, είναι η μυστηριώδης γυναίκα της λίστας Λαγκάρντ με τα 500 εκατομμύρια, η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου προσφεύγει στη δικαιοσύνη με στόχο, όπως αναφέρει, να προστατέψει «την τιμή και την υπόληψή της», για όσα έχουν αναφερθεί ή δημοσιευτεί για ανάμιξή της στην υπόθεση αυτή με βάση καταθέσει�� στελεχών του ΣΔΟΕ.

Στα πλαίσια αυτά έχει ζητήσει μέσω των δικηγόρων της, τα αντίγραφα των καταθέσεων των στελεχών του ΣΔΟΕ, τα οποία αναφέρονται στην ίδια και ελήφθησαν από τους κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη.

Όπως αναφέρει η κ. Παπανδρέου, θα λογοδοτήσουν «όσοι την ενέπλεξαν με αθλιότητες, φήμες και κουτσομπολιά σε αυτή την υπόθεση» και θα προστατεύσει «την τιμή και την υπόληψή της, από τον εξοντωτικό διασυρμό και την καταρράκωση που υπέστη και υφίσταται καθημερινά από τις ασύστατες, ελεεινές, διαχεόμενες και αναπαραγόμενες συκοφαντικές διαδόσεις περί εμπλοκής της στην εν λόγω λίστα και μάλιστα, ως δήθεν δικαιούχου του απίστευτου χρηματικού ποσού των 550 εκατομμυρίων δολαρίων». Το αίτημα χορήγησης των αντιγράφων γίνεται «για να καταστεί σαφές ποιοι την έχουν συκοφαντήσει και προκειμένου να μην στραφεί συλλήβδην εναντίον δικαίων και αδίκων για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας, της τιμής και της υπόληψής της, που αναίτια έχουν δεχθεί καίριο πλήγμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top