Σφοδρή κόντρα ΝΔ με Σκουρλέτη για τα «συνηθισμένα αντικείμενα» στη Βίλα Αμαλίας

«Για καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ» μιλά η ΝΔ – Για «χάος και βλακεία» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή κόντρα  ΝΔ με  Σκουρλέτη για τα «συνηθισμένα αντικείμενα» στη Βίλα Αμαλίας

Πρώτη ανάρτηση 17.28


Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Σκουρλέτης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ
– και επανέλαβε στην τηλεόραση του Σκάι - αλλά και την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αντιτίθενται στις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στη “Βίλλα Αμαλία” και στην ΑΣΟΕΕ.

Η ΝΔ επιτέθηκε με σκληρές εκφράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή της στην οποία ανέφερε:

«Ο κ. Τσίπρας, μέσω του κ. Σκουρλέτη, υποστηρίζει πως τα χιλιάδες μπουκάλια στη “Βίλα Αμαλία” και στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν για μολότοφ, αλλά για... ανακύκλωση. Επίσης, βάφτισε τα ρόπαλα... “σκουπόξυλα”...

Προφανώς, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, όπως αυτή που έχει, κατά δήλωσή του, και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι για τις απόκριες... Το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε πριν ακόμη τελειώσουν τα Χριστούγεννα».

Σε υψηλούς τόνους κυμάνθηκε και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην δική του ανακοίνωση επισήμανε:
«Το χάος και η βλακεία δεν αντιμετωπίζονται. Ο δε γκεμπελισμός έχει τα όρια του.
Έχουν μεγάλο θράσος να μιλούν για πάταξη της ανομίας αυτοί που συγκαλύπτουν την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και καλύπτουν τα «γαλάζια παιδιά» στο πρόσφατο σκάνδαλο του ΕΟΤ».

Στην κόντρα ενεπλάκη και η Χρυσή Αυγή, με ανακοίνωσή της ��την οποία διερωτάται: «Υπάρχουν πράγματι στο σπίτι του Τσίπρα αντιασφυξιογόνες μάσκες, ξύλινα ρόπαλα και βόμβες μολότοφ; οι Συριζαίοι τρελάθηκαν μόλις μυρίστηκαν εξουσία ή θέλουν πράγματι να μετατρέψουν τη χώρα σε άσυλο κουκουλοφόρων εγκληματιών;».

Τις δηλώσεις Σκουρλέτη καταδίκασε και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρ.Ψαριανός, ο οποίος τις χαρακτήρισε "ντροπή για τον χώρο της Αριστεράς". ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης πρότεινε τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση της συγκάλυψης εγκληματικών ενεργειών από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σε ανταπάντησή της επίσης η ΝΔ, πριν από λίγο, στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική πετάει, για μία ακόμα φορά, τη μπάλα στην εξέδρα. Η μόνη του αγωνία είναι να υπερασπιστεί την ανομία και να κρατήσει τη θέση που έχει κερδίσει επάξια στο ένα από τα δύο άκρα».

​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top