Ισραήλ: Βρέθηκε η σορός της Shani Louk και άλλων δύο ομήρων του φεστιβάλ

Η ανακοίνωση του IDF

Φρικτό θάνατο στα χέρια της Χαμάς βρήκε η 23χρονη Γερμανοϊσραηλινή / Βίντεο αρχείου Mega

Ο ισραηλινός στρατός (IDF) ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εντόπισε τις σορούς τριών ομήρων από το φεστιβάλ Supernova, όπου έγινε η εισβολή ανδρών της Χαμάς, πριν από οκτώ μήνες.

Ισραήλ: Το χρονικό της φρίκης στο φεστιβάλ Supernova

«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε ότι o IDF ανέσυρε τα πτώματα τριών Ισραηλινών ομήρων που απήχθησαν από το Φεστιβάλ Nova και κρατήθηκαν από τη Χαμάς στη Γάζα. Πρόκειται για την 28χρονη Amit Bouskila, την 23χρονη Shani Louk και τον 53χρονο Itzhak Gelerenter. Δεν υπάρχουν λόγια», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο IDF στην πλατφόρμα Χ.

 

 

Η εικόνα με τη σορό της Shani Louk είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Shani Louk βρισκόταν στο μουσικό φεστιβάλ Supernova, όταν οι άνδρες της Χαμάς έφτασαν από αέρος στον χώρο και άρχισαν να σφαγιάζουν τους νέους που βρίσκονταν εκεί.

Η κοπέλα είχε κρυφτεί στους θάμνους και είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της, λέγοντάς της ότι προσπαθεί να τους ξεφύγει. Έκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τα τρία σενάρια για τον θάνατο της Shani Louk

Μερικές ώρες αργότερα, ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, έδειχνε το άψυχο σώμα της Shani πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου, να περιφέρεται και να βεβηλώνεται από άνδρες της Χαμάς. Τα χαρακτηριστικά τατουάζ και οι τζίβες στα μαλλιά της ήταν εκείνα που απεδείκνυαν ότι πρόκειται για το άτυχο κορίτσι.

Λίγο καιρό αργότερα, πηγές του Ισραήλ ανέφερε ότι εντοπίστηκε στη Λωρίδα της Γάζας κομμάτι κρανίου, το οποίο φερόταν να ανήκει στην 23χρονη. Το γεγονός αυτό ενίσχυσε το σενάριο ότι το κορίτσι αποκεφαλίστηκε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top