ΗΠΑ: 15χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από 14χρονο στο σχολείο

Τραυματίστηκε ένας ακόμα μαθητής

ΗΠΑ: 15χρονος Μαχαιρώθηκε Μέχρι Θανάτου Από Συμμαθητή Του

Εικόνες σοκ κατέγραψε βίντεο από καβγά που ξέσπασε σε Γυμνάσιο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου μαθητής μαχαίρωσε και σκότωσε έναν συμμαθητή του. 

Βρετανία: 17χρονος μαχαίρωσε με ματσέτα 15χρονη μέσα σε λεωφορείο

Όλα συνέβησαν την πρώτη μέρα της επιστροφής από τις διακοπές των Ευχαριστιών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο μαθητές, ένας 15χρονος κι ένας 14χρονος τσακώθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής. 

 

 

Οι μαθητές άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ κι άλλοι μαθητές ενεπλάκησαν στον καβγά, αντιδρώντας με απίστευτη βιαιότητα. Ξαφνικά, την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο γυμναστήριο, ο ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε μαχαίρι κι επιτέθηκε στον 15χρονο, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. 

ΗΠΑ: «H κόρη μου είχε μανιακό επεισόδιο όταν σκότωσε τον 9χρονο αδελφό της»

Ένας ακόμα 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι γύρω του και ανησυχούσαν πολύ γι’ αυτόν και ήταν πολύ τρομακτικό», είπε η διευθύντρια του σχολείου. «Μια πολύ τραυματική εμπειρία, υπήρχαν βίντεο με όσα συνέβησαν. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά ήταν τόσο λυπηρό να βλέπω όλα τα βίντεο».

Μοναστηράκι: Άγρια συμπλοκή – Μαχαίρωσαν 16χρονο

Τα βίντεο αυτά θα αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία για την αστυνομία. Ο 14χρονος που μαχαίρωσε τους δύο άλλους μαθητές συνελήφθη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και κρατείται σε αναμορφωτήριο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top