Πόλεμος στο Ισραήλ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος του Reuters που σκοτώθηκε

Η φωτογραφία λίγο πριν τον θάνατό του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου του Issam Abdullah, δημοσιογράφου του Reuters που σκοτώθηκε από όλμο, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων του Ισραήλ με τη Χεζμπολάχ στα σύνορα με τον Λίβανο.

Ο δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στον Λίβανο με συναδέλφους από άλλα ΜΜΕ για να καλύψει τις εξελίξεις του πολέμου. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο όλμος που εκτοξεύτηκε από το Ισραήλ, φέρεται να έπληξε το όχημα που βρισκόταν ο δημσιογράφος. 

Έτοιμο το Ισραήλ για την επέμβαση – Νεκρός δημοσιογράφος του Reuters 

Το Reuters επιβεβαίωσε τον θάνατό του σε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε «με βαθιά λύπη μαθαίνουμε ότι ο εικονολήπτης μας, Ισάμ Αμπντάλα, σκοτώθηκε». «Αναζητούμε επειγόντως περισσότερες πληροφορίες, συνεργαζόμαστε με τις Αρχές της περιοχής και είμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των συναδέλφων του Ισάμ», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Ετοιμάζεται για επέμβαση το Ισραήλ / AP Images

Πόλεμος Ισραήλ: Οι τελευταίες του αναρτήσεις στα social media

Ο Issam Abdullah ήταν μέλος συνεργείου του Reuters στα νότια του Λιβάνου. Μετέδιδε ζωντανή εικόνα και τη μοιραζόταν και στους λογαριασμούς του social media. 

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του, ανέβασε μια selfie του σε story στο Instagram, που φοράει το απαραίτητο κράνος και το αλεξίσφαιρο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top