Βρετανίδα πέθανε μετά από επέμβαση για βραζιλιάνικα οπίσθια στην Τουρκία

Οι απίστευτες περιγραφές της κόρη της

Μάχη δίνει η οικογένεια μιας γυναίκας από την Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα της νεκροψίας της άτυχης 54χρονης, η οποία κατέρρευσε και πέθανε μετά από επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην Τουρκία με σκοπό να αποκτήσει βραζιλιάνικα οπίσθια. 

ΗΠΑ: Μάνα στραγγάλισε το γιο της επειδή γκρίνιαζε

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 11 μήνες, όταν η Carol Keenan πλήρωσε το ποσό των 7.000 λιρών για την επέμβαση αύξησης των γλουτών (Brazilian Butt Lift) και κοιλιοπλαστική σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπως γράφει η Daily Mail. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η οικογένειά της Carol αποδέχτηκε μια προσφορά για δωρεάν επέμβαση αποκατάστασης των κοιλιακών μυών λίγο πριν την προγραμματισμένο χειρουργείο.

Η άτυχη Carol που πέθανε μετά από χειρουργείο αισθητικών επεμβάσεων / Φωτογραφία από Facebook

Σημειώνεται ότι έξι ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση, η 54χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, με την κόρη της Leonie να ανάμενει ακόμα τα αποτελέσματα της νεκροψίας η οποία διενεργήθηκε στην Τουρκία.

Η κόρη της πιστεύει ότι ο θάνατος συνδέεται με την επέμβαση

Την ώρα που η κόρη της Carol περιμένει τα αποτελέσματα για να μάθει την αιτία θανάτου της μητέρας της, η ίδια πιστεύει ότι η 54χρονη πέθανε λόγω της επέμβασης και μάλιστα ως πιθανότερη αιτία εκτιμά την ύπαρξη θρόμβου αίματος ή μια εμβολή λίπους που πήγε στην καρδιά ή τον εγκέφαλο. 

Θλίψη για τη σύζυγο γνωστού φωτογράφου - Πέθανε ξαφνικά στην Καππαδοκία

«Ο θάνατός της συνδέεται σαφώς με το χειρουργείο. Εμείς ως οικογένεια πιστεύουμε ότι αν δεν είχε υποβληθεί σε αυτές τις επεμβάσεις, θα ήταν σήμερα στη ζωή. Έχουμε ερωτήματα σχετικά με την παρακολούθηση που έλαβε μετά την επέμβαση. Καταλαβαίνω ότι οι θρόμβοι αίματος μπορούν να προκαλέσουν στους ανθρώπους αίσθημα καύσου. Αν είχε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να είχε ειδοποιήσει τους ανθρώπους που την φρόντιζαν. Νομίζω ότι οι τουρκικές αρχές διευκολύνουν πολύ τους ανθρώπους να παίρνουν ένα αεροπλάνο και να κάνουν αυτές τις επεμβάσεις. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι πηγαίνουν ότι παίρνουν ένα πακέτο ιατρικών διακοπών για να βελτιώσουν τν εμφάνισή τους - αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό μπορεί να κοστίσει τη ζωή τους», ανέφερε η κόρη της.

«Εμείς ως οικογένεια πιστεύουμε ότι αν δεν είχε υποβληθεί σε αυτές τις επεμβάσεις, θα ήταν σήμερα στη ζωή», λέει η κόρη της Carol. / Φωτογραφία από Facebook

H 54χρονη μιλούσε για την εμφάνιση της, όπως περιγράφει η κόρη της, παρόλο που ήταν υγιής και γυμνασμένη/ Φωτογραφία από Facebook

Η Leonie επιδιώκει να ευαισθητοποίησει και να ενημέρωσει σχετικά με τους κινδύνους των αισθητικών επεμβάσεων σε χαμηλές τιμές σε χώρες όπως η Τουρκία κι αποφάσισε να μιλήσει τώρα αφού προηγήθηκε άλλος ένας θάνατος μιας 28χρονης Σκωτσέζας μετά από επέμβαση για γαστρικό δακτυλίδι στην Τουρκία.

Βρετανία: O σύζυγος σκότωσε τη διευθύντρια του κολλεγίου και την κόρη τους!

«Η μητέρα μου ήταν ένα γυμνασμένο και υγιές άτομο. Ήταν σε φόρμα κάνοντας περπάτημα και κολύμπι. Ήταν μια πολύ δραστήρια γιαγιά που της άρεσε να χοροπηδάει στο τραμπολίνο με τα παιδιά, αλλά δεν ήταν ευχαριστημένη με το σώμα της, παρόλο που όλοι της έλεγαν ότι φαινόταν υπέροχη. Είχε βάλει σκοπό της να κάνει τη χειρουργική επέμβαση, βλέποντας και διασημότητες να κάνουν παρόμοιες επεμβάσεις. Δεν ξέρω αν ήταν κάτι σαν κρίση μέσης ηλικίας. Κατά καιρούς, μιλούσε για την εμφάνισή της», είπε η Leonie. 

«Αν διάβαζε ιστορίες για κοιλιοπλαστικές ή έβλεπε ιστορίες για τις Καρντάσιανς και τα οπίσθιά τους, έλεγε: "Κοίτα αυτό". Έμπαινε στο Facebook και σε ομάδες WhatsApp με θέματα γύρω από τέτοιες επεμβάσεις, και αυτό την ενθάρρυνε ακόμη περισσότερο. Απλά ένιωθε ότι ήθελε να δείχνει πιο σμιλεμένη. Ανησυχούσα για το αν θα έκανε κάτι. Της είπα ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα και ότι ήταν μια χαρά έτσι όπως ήταν. Αλλά μερικοί άνθρωποι παλεύουν με την εικόνα του σώματός τους. Δεν έβλεπε αυτό που έβλεπαν οι άλλοι όταν την κοιτούσαν», συμπλήρωσε.

Έκανε τρεις αισθητικές επεμβάσεις μαζί

Η Βρετανίδα που έκανε οικονομίες για δύο χρόνια περίπου και ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη με τον αρραβωνιαστικό της για την επέμβαση, υποβλήθηκε σε τρεις αισθητικές επεμβάσεις μαζί, όπως περιγράφει η κόρη της. 

Μ. Βρετανία: Άφησαν την 16χρονη κόρη τους να πεθάνει στο κρεβάτι αβοήθητη

«Έκανε τις τρεις επεμβάσεις μαζί. Χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες περισσότερο απ' ό,τι αναμενόταν. Αλλά μετά φαινόταν αρκετά ευτυχισμένη και τα πήγαινε καλά. Πέρασε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα ξενοδοχείο για τρεις ημέρες για να αναρρώσει. Το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο από άλλους Βρετανούς που είχαν υποβληθεί σε επεμβάσεις από μεταμόσχευση μαλλιών μέχρι πλαστική στήθους. Της μιλούσα κάθε μέρα στο Facetime και φαινόταν να είναι καλά. Έτρωγε στο δωμάτιό της και ο σύντροφός της τη βοηθούσε να πάει στην τουαλέτα. Πονούσε λίγο, πράγμα που δεν προκαλούσε έκπληξη καθώς είχε υποβληθεί σε τριπλή επέμβαση», είπε η κόρη της. 

ΗΠΑ: Ο 25χρονος μακελάρης θα απολυόταν από την τράπεζα- Σκότωσε 5 άτομα

«Μου έστειλε φωτογραφίες της και είπε ότι μπορούσε να δει την αλλαγή στην κοιλιά της, αλλά δεν ήταν σίγουρη αν μπορούσε να δει τη διαφορά στα οπίσθιά της. Έμαθα μόνο αργότερα ότι η BBL ήταν μια από τις πιο επικίνδυνες επεμβάσεις που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν νομίζω ότι η μητέρα μου είχε συνειδητοποιήσει τότε πόσο επικίνδυνη ήταν. Διάφορες κριτικές για την εταιρεία που οργάνωσε την επέμβαση και ιστορίες στο Facebook έδιναν μια εικόνα για την επέμβαση που ήταν θετική», πρόσθεσε. 

H Carol πήγε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στην Τουρκία για να υποβληθεί στην επέμβαση / Φωτογραφία από Facebook

«Έκανε τις τρεις επεμβάσεις μαζί», εξηγεί η κόρη της που είναι πεπεισμένη ότι ο θάνατος της μητέρας της συνδέεται με το χειρουργείο / Φωτογραφία από Facebook

Μάλιστα, η κόρη της 54χρονης αποκάλυψε, επίσης, ότι η μητέρα της δέχτηκε επίσκεψη στο ξενοδοχείο από γιατρούς οι οποίοι της αφαίρεσαν τις παροχετεύσεις και της έκαναν λεμφικό μασάζ τη νύχτα της 19ης Απριλίου.

Η νεκροψία δεν έδινε λεπτομέρειες

Η σορός της άτυχης 54χρονης μεταφέρθηκε στην Σκωτία και συνοδευόταν από πιστοποιητικό θανάτου, ωστόσο η οικογένεια δεν έχει μάθει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς το πιστοποιητικό έγραφε μόνο ότι η νεκροψία «προσδιόρισε» την αιτία θανάτου της, χωρίς άλλες πληροφορίες σχετικά με την αιτία.

Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της επειδή νόμιζε ότι είναι «ζόμπι»

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της Leonie να μάθει τι ακριβώς έγινε, δεν έχει λάβει έως σήμερα το πόρισμα της νεκροψίας. Το μόνο που έχει στα χέρια της είναι ένα αρχείο που απαριθμεί τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στην Carol, περιγράφει την εγχείριση κι ονοματίζει τους γιατρούς που ενεπλάκησαν στο χειρουργείο και στη νοσηλεία. 

Αστυνομικοί μπούκαραν σε γκαλερί για να σώσουν γυναίκα - Ήταν μέρος έκθεσης

Πάντως, σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε η Leonie με το βρετανικό προξενείο, την ενημέρωσαν ότι οι σχετικοί φάκελοι με το θάνατο της μητέρας της και το πόρισμα της νεκροψίας είχαν εκδοθεί στην Τουρκία και θα τις αποσταλούν εντός δύο ή τριών εβδομάδων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top