Βερολίνο: Βίαιη σύλληψη πατέρα μπροστά στα τρομοκρατημένα παιδιά του

O πατέρας κατηγορείτο για απάτη με επιδόματα

Βερολίνο αστυνομία

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία, δείχνει έναν αστυνομικό να κάνει ρατσιστική επίθεση και να χρησιμοποιεί υπερβολική βία ενώ συλλαμβάνει έναν πατέρα μπροστά στα τρομοκρατημένα παιδιά του.

Αναφορές για «χτύπημα» στη λιμουζίνα του Πούτιν

Στο βίντεο το οποίο δημοσίευσε στα social media o βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς, Φεράτ Κοτσάκ, φαίνονται δύο αστυνομικοί να έχουν ρίξει στο πάτωμα έναν άνδρα μέσα στο σπίτι του στο Βερολίνο, ενώ τα παιδιά του που παρακολουθούν τη σκηνή κλαίνε και η σύζυγός του εκλιπαρεί τους ένστολους να μην τον χτυπήσουν.

Ο βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς, Φεράτ Κοτσάκ μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter και σχολίασε: «Ρατσισμός στην αστυνομία του Βερολίνου», ενώ το βίντεο αναμετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

 

 

Ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να φωνάζει στη γυναίκα: «Αυτή είναι η γη μου και είσαι φιλοξενούμενος εδώ».

Λίγο αργότερα στο βίντεο, ο αξιωματικός λέει στην οικογένεια Σύρων προσφύγων: «Είστε εδώ στη χώρα μας. Πρέπει να συμπεριφέρεστε σύμφωνα με τους νόμους μας».

Ο αξιωματικός συνεχίζει τις απειλές του λέγοντας στη γυναίκα «μη με αγγίξεις ξανά, αλλιώς θα σε πάω στη φυλακή».

Ζελένσκι: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Ουκρανός πρόεδρος

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι δύο αστυνομικοί συνέλαβαν τον Σύρο για απάτες σχετικά με προνοιακά επιδόματα, ενώ υπάρχει ανάλογη καταγγελία και σε βάρος της συζύγου του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ζευγάρι των Σύρων υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών για σωματικές βλάβες, προσκομίζοντας και το σχετικό βίντεο.

Από την πλευρά της Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι η υπόθεση έχει ανατεθεί στην αρμόδια ανεξάρτητη υπηρεσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top