Ζελένσκι: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Ουκρανός πρόεδρος

Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι / Βίντεο ΣΚΑΪ

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά.

Ζελένσκι: Ανακαταλάβαμε σχεδόν 6.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδαφών

Το τροχαίο, σημειώθηκε στο Κίεβο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του Ουκρανού προέδρου και οχήματα συνοδείας του. Ο Ζελένσκι επέστρεφε στο Κίεβο από το Χάρκοβο.

Σε βίντεο από το σημείο του ατυχήματος φαίνονται τα αυτοκίνητα της πομπής του Ουκρανού προέδρου να είναι σταματημένα, με πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα να έχουν φτάσει επί τόπου.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου Σέρχι Νικιφόροφ στο Facebook, οι γιατροί που συνόδευαν τον Ζελένσκι παρείχαν άμεση βοήθεια στον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο, ενώ ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Στο Κίεβο, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του προέδρου της Ουκρανίας και οχήματα της συνοδείας του. Οι γιατροί που συνόδευαν τον αρχηγό του κράτους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο. Ο πρόεδρος εξετάστηκε από γιατρό, δεν διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα» ανέφερε στην ανάρτηση του.

Κίεβο: Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο

Σοβαρά τραυματίας είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο. Βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν στρατιώτες και γιατρούς να του προσφέρουν βοήθεια.

 

 

Ο τραυματίας φαίνεται να έχει επίδεσμο στο κεφάλι και αίμα στο παντελόνι του.

Το βίντεο δείχνει τον τραυματία να αναπνέει, ωστόσο δείχνει να μη μπορεί να κουνηθεί.

Αναφορές για «χτύπημα» στη λιμουζίνα του Πούτιν

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top