ΗΠΑ: Θρήνος για 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων που αυτοκτόνησε

Το τελευταίο της tweet πριν βάλει τέλος στη ζωή της

Θρήνος στις ΗΠΑ με τον θάνατο 27χρονης γνωστής παρουσιάστριας πρωινών ειδήσεων του Ουισκόνσιν και πρώην παίκτριας μπάσκετ. Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό το Σάββατο και σύμφωνα με τις Αρχές έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η είδηση ​​της αυτοκτονίας της παρουσιάστριας του «WAOW», Neena Pacholke, άφησε την οικογένεια και τους συναδέλφους της έκπληκτους. 

Neena Pacholke

«Η Neena Pacholke, η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, πέθανε ξαφνικά το Σάββατο. Ολόκληρη η ομάδα εδώ στο News 9 είναι απολύτως συντετριμμένη από την απώλειά της, όπως γνωρίζουμε ότι είναι και πολλοί άλλοι», ανέφερε σε ανακοίνωση η εκπομπή της δημοσιογράφου.

ΗΠΑ: Σοκ από αυτοκτονία δημοσιογράφου

Η αδερφή της δήλωσε ότι η Neena ήταν η χαρά της ζωής, πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της:

Ήταν σαν μια μικρή λιακάδα και το χαμόγελό της ήταν τεράστιο. Η αδερφή μου ήταν μακράν το πιο ευτυχισμένο άτομο που νόμιζα ότι ήξερα.

δημοσιογράφος αυτοκτόνησε

Το τελευταίο της Tweet πριν αυτοκτονήσει

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της Pacholke στο Twitter ήταν ένα retweet από τον συγγραφέα Jon Gordon σχετικά με τη θετικότητα και την πίστη ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

«Δεν είμαστε θετικοί γιατί η ζωή είναι εύκολη. Είμαστε θετικοί γιατί η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη», έγραψε ο Γκόρντον στο αρχικό tweet.

«Δώστε στον εαυτό σας (και στους άλλους) χάρη. Μιλήστε για τη ζωή και ενθαρρύνετε τους άλλους. Ψάξτε για το καλό σήμερα. Θυμηθείτε το ΓΙΑΤΙ σας. Πιστέψτε ότι τα καλύτερα έρχονται», συνεχίζει το tweet.

Ποια ήταν η Neena Pacholke

Η Pacholke μεγάλωσε στην Τάμπα και έπαιζε μπάσκετ για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα.

Η Pacholke εντάχθηκε στον ειδησεογραφικό σταθμό ως δημοσιογράφος τον Μάιο του 2017 και προήχθη ως παρουσιάστρια τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα.

Ήταν αρραβωνιασμένη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top