ΗΠΑ: Οι πρώτες εικόνες από τον στολισμό του Λευκού Οίκου

Η ανάρτηση της Μελάνια Τραμπ για τις τελευταίες γιορτές ως Πρώτη Κυρία

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στον Λευκό Οίκο, τη διακόσμηση του οποίου ανέλαβαν εθελοντές από όλη την Αμερική το Σαββατοκύριακο. Η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, τους είπε «ευχαριστώ» με μια ανάρτηση στα social media.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, εθελοντές από όλη την Αμερική ήρθαν για να διακοσμήσουν τον Λευκό Οίκο για την περίοδο των εορτών» έγραψε σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter. «Σας ευχαριστώ για τον χρόνο, τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή σας για να βεβαιωθείτε ότι το πνεύμα της ειρήνης και της χαράς θα γεμίσει τα ιστορικά δωμάτια και τις αίθουσες του προεδρικού μεγάρου».

Οι φωτογραφίες από τον στολισμό είναι εντυπωσιακές με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα χιλιάδες στολίδια άλλα απλά και άλλα ιδιάιτερα φανταχτερά με το λογότυπο «USA». 

Στολίδια σε χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο
Λαμπερός στολισμός στα χριστουγεννιάτικα δέντρα στον Λευκό Οίκο / AP Images

Οι εθελοντές τήρησαν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και φόρεσαν μάσκες για να στολίσουν τον Λευκό Οίκο.

Στολισμός Στον Λευκό Οίκο

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στον Λευκό Οίκο / AP Images

«Προκειμένου να διασφαλιστεί ένα ασφαλές, υγιές περιβάλλον για όλους τους εθελοντές, η φετινή περίοδος διακοπών θα περιλαμβάνει νέες πολιτικές που θα ευθυγραμμίζονται με την καθοδήγηση των ειδικών», την ώρα μάλιστα που τα κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ αυξάνονται και πάλι με τους ειδικούς να φοβούνται για νέο ξέσπασμα μετά τις διακοπές των Ευχαριστιών.

Λαμπερός στολισμός στον Λευκό Οίκο / AP Images
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top