Σικάγο: Συνελήφθη μετά από 13 ώρες ο άνδρας που κρεμιόταν στον Πύργο Τραμπ

Απειλούσε να πέσει στο κενό από τον 16ο όροφο

Τέλος στο θρίλερ με τον άνδρα, ο οποίος απειλούσε να πέσει στο κενό από τον 16ο όροφο του Πύργου Τραμπ στο Σικάγο. Ο άνδρας πείστηκε από τους ειδικούς διαπραγματευτές να ανέβει σε ασφαλές μέρος κι εκεί συνελήφθη, μετά από 13 ώρες αγωνίας. 

Ο 20χρονος άνδρας, ασιατικής καταγωγής, παρέμεινε κρεμασμένος από τον 16ο όροφο του ουρανοξύστη που έχει συνολικά 98 ορόφους και ζητούσε να μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο. 

Λίγο πριν κρεμαστεί από τον Πύργο Τραμπ, είχε καταγράψει σε video το αίτημά του. «Είμαι μέλος του (κινήματος) Black Lives Matter και θέλω να μιλήσω με τον κ. Τραμπ», φαίνεται να λέει αρχικά και δείχνοντας το σχοινί με το οποίο είναι δεμένος, συνεχίζει: «αν κάποιος επιχειρήσει να το τραβήξει, θα βουτήξω και θα πεθάνω».

 

 

Στο βίντεο που ανέβασε, ο νεαρός άνδρας μιλούσε για το Σικάγο, που, όπως έλεγε,  είναι η πιο φιλελεύθερη πόλη του κόσμου και τόνιζε πως «δεν είμαι τρελός. Κύριε Τραμπ, αν νομίζετε ότι είμαι τρελός, δεν είμαι. Και αν δεν μιλήσετε μαζί μου, θα το κόψω και θα πέσω. Είναι δική σας η ευθύνη. Απλά στείλτε media εδώ, να πω ότι θέλω να πω και μετά θα φύγω. Δεν θέλω να πεθάνω, το ξαναλέω».

Ομάδα των ειδικών δυνάμεων, της πυροσβεστικής, αλλά και του λιμενικού βρέθηκαν αμέσως στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην κάνει πράξη τις απειλές του. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top