Αγγλία: 25 βίαια περιστατικά μέσα σ’ ένα 24ωρο… εξαιτίας μιας ταινίας

Την αποσύρουν οι κινηματογραφικές αίθουσες η μία μετά την άλλη

επεισόδια στο Μπέρμινχαμ

«Blue Story» είναι ο τίτλος της ταινίας που έχει πυροδοτήσει βίαια επεισόδια στην Αγγλία. Μάλιστα, οι μεγαλύτεροι κινηματογράφοι  αναγκάστηκαν να αποσύρουν την προβολή της, φοβούμενοι εκτεταμένα επεισόδια. 

Συγκεκριμένα, η Vue έχει απαγορεύσει την ταινία από τους 91 χώρους της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και η Showcase έχει επίσης εγκαταλείψει την ταινία. Μάλιστα, η πρώτη υπεραμύνθηκε της θέσης της σημειώνοντας ότι η απόφαση της απόσυρσης εκλήφθηκε αφού σημειώθηκαν στους κινηματογράφους της, 25 βίαια περιστατικά μέσα σε 24 ώρες από την προβολή της. 

 

 

Το απόγευμα του Σαββάτου, η αστυνομία του Μπέρμινχαμ κλήθηκε σε κινηματογράφο, ο οποίος είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης από μέλη συμμοριών που είχαν πάει να δουν το “Blue Story” έχοντας πάνω τους μαχαίρια και διάφορά άλλα αντικείμενα. Επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ενώ οι ηλικίες των συλληφθέντων ήταν από 13 έως 19 ετών. 

 

 

To «Blue Story» αποτελεί μία παραγωγή του BBC και αφορά σε δύο έφηβους που από κολλητοί έγιναν εχθροί, μπλέκοντας με αντίπαλες συμμορίες στο Λονδίνο. Έτσι λοιπόν, οι νέοι του Λονδίνου, πηγαίνουν να την παρακολουθήσουν κι είναι έτοιμοι για «μάχη» καθώς στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι πιθανόν να συναντήσουν αντίπαλες τους συμμορίες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top