Jeremy Kyle: Κόπηκε η εκπομπή του μετά την αυτοκτονία καλεσμένου

Βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες μετά τα γυρίσματα

Jeremy Kyle

Σάλος έχει γίνει στη Βρετανία με την τηλεοπτική εκπομπή του «Jeremy Kyle», η οποία «κόπηκε» μετά τον θάνατο ενός καλεσμένου της, μια εβδομάδα μετά αφού είχε αποκαλύψει πως είχε απατήσει τη σύντροφό του. 

Ο λόγος για τον 63χρονο Steve Dymond, o  οποίος 10 ημέρες μετά τα γυρίσματα βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση μορφίνης. 

Η εκπομπή, η οποία έχει μεγάλη θεαματικότητα, προσκαλεί πρόσωπα με οικογενειακούς ή φιλικούς δεσμούς μεταξύ τους, τα οποία έχουν κάποια διαφωνία, και χρησιμοποιώντας εξετάσεις DNA και ανιχνευτές ψεύδους επιζητεί να αποκαλύψει την αλήθεια.

Όπως ανακοίνωσε το ITV, διακόπτονται τα προγραμματισμένα για το μέλλον γυρίσματα της εκπομπής ενώ όλα τα προηγούμενα επεισόδια κατέβηκαν από την υπηρεσία on-demand ITV Hub.

Το ITV ανακοίνωσε ότι θα διενεργήσει έρευνα για το επίμαχο επεισόδιο λόγω «της σοβαρότητας του περιστατικού». 

Το μήνυμα του Kyle

Εγώ και η ομάδα της εκπομπής, με την οποία συνεργάζομαι τα τελευταία 14 χρόνια είμαστε συντετριμμένοι με αυτό το γεγονός. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του Steve αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή

Η απάτη και... ο ανιχνευτής ψεύδους

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, o 63χρονος Steve Dymond, φέρεται ότι είχε χωρίσει από την μνηστή του, την Jane Callaghan. Με τη βοήθεια ανιχνευτή ψεύδους προσπάθησε να την πείσει ότι δεν την έχει απατήσει αλλά το τεστ απέτυχε τελικά χώρισαν.  

Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα: «Αρραβωνιαστήκαμε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2017. Έκλαιγε, ήταν αληθινή αγάπη. Ήταν ο πιο γενναιόδωρος και τρυφερός άνθρωπος. Έκανε σιωπηρά τον αγώνα του και δεν το γνωρίζαμε τότε. Με απάτησε, το ξέρω ότι το έκανε. Δεν μπορώ να το συγχωρέσω, αλλά θα ήθελα να ζούσε». 

Λίγο πριν βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του είχε στείλει γραπτό μήνυμα στη μνηστή του λέγοντάς της ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Της εξήγησε ότι είχε κατάθλιψη και ότι είχε πάρει ιατρική βεβαίωση για να συμμετάσχει στην εκπομπή.

«Nα καεί στην κόλαση!»

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγος του 63χρονου, η 48χρονη Dianne Healing, δε φαίνεται να στεναχωρήθηκε και τόσο με τον θάνατό του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail δήλωσε: «Χαίρομαι που πέθανε. Να καεί στην κόλαση!». 

«Θέλω οι άνθρωποι να μάθουν την αλήθεια. Ήταν ένας ψεύτης! Δε μπορώ να τους βλέπω να στεναχωριούνται για αυτόν! Είναι φρικτό!  Αυτό που μου έκανε ήταν φρικτό!» ανέφερε αποκαλύπτωντας ότι έχει υποστεί από τον πρώην σύζυγό της, σωματική αλλά και ψυχική κακοποίηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top