Την ξύρισε και τη χτύπησε επειδή αρνήθηκε να χορέψει μπροστά σε φίλους του

Το video που προκάλεσε διεθνείς αντιδράσεις

asma aziz

Θύμα άγριας κακοποίησης από τον ίδιο της τον σύζυγο έπεσε μία γυναίκα από το Πακιστάν μόνο και μόνο επειδή αρνήθηκε να χορέψει μπροστά σε φίλους του, όταν της το ζήτησε.

Ο άντρας της κατηγορείται ότι την ξύρισε γουλί και στη συνέχεια τη χτύπησε προκειμένου να την τιμωρήσει για τη συμπεριφορά της.

 

 

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό η Asma Aziz ανέβασε ένα video στα social media τον περασμένο μήνα. Με ξυρισμένο κεφάλι και μελανιασμένο πρόσωπο, κατηγορούσε τον σύζυγό της, Mian Faisal, για τα βασανιστήριά της, περιγράφοντας τι ακριβώς της έκανε: «Μου έβγαλε τα ρούχα μπροστά στους υπηρέτες του. Εκείνοι με κρατούσαν ενώ αυτός μου ξύριζε τα μαλλιά και στη συνέχεια τα έκαιγε. Τα ρούχα μου ήταν ματωμένα. Mε έδεσε με έναν σωλήνα και με κρέμασε από τον ανεμιστήρα. Απείλησε πως θα με κρέμαγε γυμνή».

Στο video της, η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε πως παρόλο που πήγε στην αστυνομία για να το καταγγείλλει, αρχικά εκείνοι κωλυσιέργησαν.

Όταν όμως η υπόθεση πήρε διαστάσεις μέσω των social media, ο Υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν ανέλαβε δράση και ζήτησε από τις Αρχές να κάνουν ό,τι πρέπει προκειμένου να τιμωρηθεί ο σύζυγός της και ο υπηρέτης που τον βοήθησε σε όλο αυτό.

Η τοπική αστυνομία αρνήθηκε από την πλευρά της ότι καθυστέρηση την έρευνα, τονίζοντας πως μόλις έφτασε στο σπίτι της οικογένειας οι υπηρέτες τους απαγόρευσαν την είσοδο.

 

 

Η υπόθεση της Asma Aziz προκάλεσε πολλές συζητήσεις αλλά και ενέτεινε την ανησυχία για την ασφάλεια των γυναικών στο Πακιστάν, με τη Διεθνή Αμνηστία να καλεί τη χώρα σε «συστημική αλλαγή».

Ο Mian Faisal αρνείται τα πάντα και λέει πως όταν έγινε ό,τι έγινε, η σύζυγός του υπό την επήρεια ναρκωτικών άρχισε να κουρεύει τα μαλλιά της και στη συνέχεια ο ίδιος – επίσης υπό την επήρεια ναρκωτικών - τη βοήθησε να το κάνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top