Απίστευτη χλιδή για τα πλουσιόπαιδα της Τουρκίας

Φωτογραφίζουν τις γέφυρες της πόλης μέσα από τα πιλοτήρια των ιδιωτικών τους αεροπλάνων

Μια ζωή μέσα στη χλιδή ζουν τα παιδιά των πλουσίων οικογενειών στην Τουρκία. Ποζάρουν μάλιστα με καμάρι κι ανεβάζουν τις προκλητικές τους φωτογραφίες στα social media.

Πανάκριβα αυτοκίνητα και σαμπάνιες, κροκόδειλοι-pets και ελικόπτερα. Χρυσοί κύκνοι μέσα σε πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Την ώρα που ο Ερντογάν προσπαθεί να στρέψει τη χώρα του στο Ισλάμ, απομακρύνοντάς την από τον δυτικό τρόπο ζωής, η νέα γενιά των πλουσίων οικογενειών της Τουρκίας δεν διστάζει να επιδεικνύει τον πλούτο της σε κάθε ευκαιρία

Συχνάζουν στα πιο ακριβά μέρη της χώρας, στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα αλλά και την Αλικαρνασσό. Για ταξίδια προτιμούν το Ντουμπάι, την Ισπανία και τη χώρα μας.

Παίρνουν το ιδιωτικό τους τζετ ή το ελικόπτερό τους. Μόλις φτάσουν στο πολυτελές νησιώτικο θέρετρό τους κάνουν ότι θα έκανε κάθε πλουσιόπαιδο. Ανεβαίνουν στο γιοτ τους. 

Δεν απαρνούνται πάντως τα τουρκικά έθιμα και ποζάρουν ακόμη και με χρυσούς ναργιλέδες.

Πολλές από τις φωτογραφίες τις ανεβάζουν στο Instagram στο λογαριασμό τους «πλουσιόπαιδα της Κωνσταντινούπολης».

Τους αρέσει να ποζάρουν δίπλα στον Βόσπορο, που χωρίζει την ευρωπαϊκή από την ασιατική πλευρά της πόλης. Οι πόζες πάνω στα πολυτελή τους αυτοκίνητα είναι από τις αγαπημένες τους.

Άλλοι προτιμούν να φωτογραφίζουν τις γέφυρες της πόλης μέσα από τα πιλοτήρια των ιδιωτικών τους αεροπλάνων.

Χρυσός και χρήματα είναι οι αδυναμίες τους  

Στις εξόδους τους προτιμούν τις χρυσές σαμπάνιες Το χρυσό άλλωστε είναι το αγαπημένο τους χρώμα. Ακόμη κι όταν πρόκειται για όπλο ή σωσίβιο!!

Στα γενέθλιά τους φτιάχνουν τούρτες από χρήματα. Μόνο που στην περίπτωση αυτή τα τρώνε στην κυριολεξία. Δολάρια, λίρες δεν έχει σημασία. Εκείνο που μετράει είναι να δείξουν τον πλούτο τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top