Κατακρεούργησε την πρώην φίλη του με 75 μαχαιριές - Ψυχρός και ανέκφραστος παραδόθηκε στους αστυνομικούς

«Είσαι πολύ επικίνδυνος», του είπε η δικαστής

Τουλάχιστον 26 χρόνια στη φυλακή θα περάσει αδίστακτος νεαρός φονιάς που κατακρεούργησε την πρώην φίλη του, μέσα στο αυτοκίνητό της, στο Κέντ. Η υπόθεση συγκλόνισε την βρετανική κοινή γνώμη.

Η Μόλι Μακλάρεν

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Τζόσουα Στίμσον, 26 ετών. Είναι βουτηγμένος στο αίμα της πρώην φιλενάδας του Μόλι Μακλάρεν. «Εμένα ψάχνετε», λέει ψυχρά στους αστυνομικούς. Μόλις πριν είχε σφάξει την 23χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της, σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στο Κεντ. 75 μαχαιριές μέτρησε ο ιατροδικαστής. Λίγο πριν την φρικτή πράξη του, είχε αγοράσει ένα κουζινομάχαιρο κι ένα τσεκούρι.

Η Μόλι Μακλάρεν

Από την ώρα που χώρισαν (12 ημέρες πριν τη δολοφονήσει), ο Τζόσουα είχε κάνει τη ζωή της Μόλι κόλαση. Έστελνε απειλητικά μηνύματα. Ανέβαζε προσβλητικά σχόλια στο Facebook. Την παρακολουθούσε στενά, παρ' ότι η αστυνομία τον είχε προειδοποιήσει δυο φορές. Μια μέρα πριν το φονικό, πήγε σε μπαρ που ήταν με φίλους της. Λίγο πριν την κατακρεουργήσει, την είχε ακολουθήσει στο γυμναστήριο και πήγε δίπλα της.

Γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο

 

Η Μόλι γνώρισε τον φονιά της μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Τinder. Έβγαιναν επί 7 μήνες. Η πρώην κοπέλα του Τζόσουα είπε ότι κι εκείνη είχε παρόμοια προβλήματα μαζί του. Η δικαστής ήταν αμείλικτη: “Ήταν μια ωμή, προμελετημένη και δειλή πράξη.. Είσαι πάρα πολύ επικίνδυνος», του είπε.

Ο Τζόσουα και η Μόλι

Παρ’ ‘ότι τον καταδίκασε σε τουλάχιστον 26 χρόνια κάθειρξη, υπάρχει πιθανότητα να μην βγει ποτέ ξανά από τη φυλακή…

 

 

Δείτε  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top