Φρικτή δολοφονία 20χρονης από τον θείο της – Τη βίασε,της έκοψε τον λαιμό και την πέταξε σε καταψύκτη

Ο 33χρονος είχε εμμονή με το θύμα

Τη βίασε,της έκοψε τον λαιμό και την πέταξε σε καταψύκτη

Στην κατάψυξη βρήκαν οι αστυνομικοί το πτώμα της 20χρονης Celine Dookhran. Την είχε βιάσει και σκοτώσει ο 33χρονος θείος της, ο οποίος είχε εμμονή μαζί της.

Το θύμα και ο θείος της

Ο 33χρονος Mujahid Arshid φέρεται να απήγαγε την 20χρονη ανιψιά του Celine Dookhran και μια 21χρονη κοπέλα στο Kingston, στο Λονδίνο. Τις πήγε σε ένα σπίτι που ανακαίνιζε -  (είναι οικοδόμος), τις βίασε και τις δύο και τους έκοψε τον λαιμό. Η 21χρονη σώθηκε από θαύμα όταν τον έπεισε ότι θα μπορούσαν να κάνουν σχέση.

Το σπίτι που τις πήγε

Αφού κατάφερε να τον πείσει την πήρε μαζί στο σπίτι του στο Homefield Gardens. Ο αδερφός του που πήγε σπίτι όταν τον πήρε τηλέφωνο ο 33χρονος, μετέφερε την 21χρονη στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός του Arshid τη μετέφερε στο νοσοκομείο και οι αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι. Έσπασαν τον καταψύκτη με λοστό και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. «Το χέρια της Celine ήταν καλυμμένα με αίμα. Το πτώμα της ήταν παγωμένο. Η γυναίκα βρισκόταν εκεί για καιρό» δήλωσε αξιωματούχος των αρχών.

Της είχε γεμίσει το στόμα με μια ριγέ κάλτσα και της το είχε κλείσει με κολλητική ταινία. Είχε μια πληγή 13ων εκατοστών στον λαιμό της και έφερε τραύματα στους καρπούς και τα χέρια της.

Ο 33χρονος είχε βρει καταφύγιο στο Holiday Inn στο Κεντ όπου και συνελήφθη από τις αρχές. «Θα κατηγορηθώ;» ρώτησε τους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Το σπίτι που τις πήγε

Στη βαλίτσα του βρέθηκαν τα κλειδιά από το λουκέτο με το οποίο είχε σφραγίσει τον καταψύκτη. Στα κλειδιά του ήταν και αυτό του φορτηγού με το οποίο μετέφερε τα θύματά του στο σπίτι στο Coomble Lane West.

Ο 28χρονος βοηθός του, Vincent Tappu, κατηγορείται ως συνεργός του στη δολοφονία, καθώς ο 33χρονος τον είχε βάλει να τον βοηθήσει με την απαγωγή και των δύο γυναικών.

Ο συνεργός

 

 

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top