Τούρκος Υπουργός Οικονομικών: «Τα όπλα στους μουτζαχίντ στην Κύπρο πριν το 1974 τα είχε στείλει η Τουρκία»

Δείτε τι μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία Άννα Ανδρέου

Τούρκος Υπουργός Οικονομικών: «Τα όπλα στους μουτζαχίντ στην Κύπρο πριν το 1974 τα είχε στείλει η Τουρκία»

Τα όπλα των τουρκοκυπρίων μουτζαχίντ με τα οποία πολεμούσαν επί 15 χρόνια τα έστειλε η Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Οικονομικών σε συγκέντρωση στο Ντενιζλί της Τουρκίας, ενώ χαρακτήρισε «εκφυλισμένους προδότες» εκείνους που κατηγορούν την Τουρκία ότι έστειλε όπλα στην Συρία σε τρομοκράτες.

«Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι αυτοί οι εκφυλισμένοι προδότες που σταμάτησαν τα φορτηγά και με κάμερες στα χέρια τους έστειλαν τις εικόνες σε όλο τον κόσμο.

Tο 1974 οι Τούρκοι στρατιώτες πήγαν στην Κύπρο σαν λιοντάρια. Ασφαλώς και πήγαν στην Κύπρο σαν λιοντάρια. Αλλά εκεί οι μουτζαχίντ είχαν πολεμήσει για 15 χρόνια. Με ρόπαλα πολέμησαν; Πολέμησαν κρατώντας ξύλα στα χέρια τους; Πολέμησαν με όπλα. Από που ήρθαν αυτά; Τα έστειλε αυτό το μεγάλο έθνος. Τα έστειλε το κράτος αυτού του μεγάλου έθνους. Όταν είσαι μεγάλο έθνος και μεγάλο κράτος κάποια πράγματα τα κάνεις. Αυτός ο εκφυλισμένος λέει τα έστειλες στους τρομοκράτες», είπε ο Τούρκος Υπουργός.

 

 

Άννα Ανδρέου, Τουρκία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top