Γαλλία: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες από την επέλαση της καταιγίδας Eleanor

«Σαρώνει» την Ευρώπη η καταιγίδα - Νέα Ενημέρωση: 18:02

Η καταιγίδα Eleanor, η τέταρτη που πλήττει φέτος τον χειμώνα τη δυτική Ευρώπη, με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα έως και 160 χιλιομέτρα την ώρα, είχε ως αποτέλεσμα να βγει τον θάνατο ένας νεαρός σκιέρ στη Γαλλία και να προκληθούν πολλά ατυχήματα και πολλά προβλήματα στις αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Άλλοι 15 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σε όλη τη χώρα, κυρίως από πτώσεις δέντρων και άλλων αντικειμένων. Οι τέσσερις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Διαβάστε επίσης: Κλειστός λόγω κακοκαιρίας ο Πύργος του Άιφελ – Η καταιγίδα Eleanor σαρώνει τη Γαλλία

                               Σαρώνει η καταιγίδα Έλινορ στην Ιρλανδία – Πλημμύρες και διακοπές ρεύματος

Τέσσερις οι σοβαρά τραυματίες

«Οι τέσσερις που έχουν τραυματιστεί σοβαρά είναι ένας άνδρας που έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του στο Σεν-ε-Μαρν, μια γυναίκα που έπεσε πάνω της ένας όγκος από μπετόν στον Άνω Ρήνο, ένας μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στο Έουρ-ε-Λουάρ κι ένα ακόμη πρόσωπο που τραυματίστηκε όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του στην Εσόν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντισυνταγματάρχης Μισέλ Μπερνιέ.

Ριπές ανέμων και σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν την Αγγλία, την Ιρλανδία, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τα παράλια της Ισπανίας.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Video: AP

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top