Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ζεύγους Τραμπ

Διακοπές με σκι για τον Εμανουέλ και τη Μπριζίτ Μακρόν

Μέσα από τον στολισμένο Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και η σύζυγός του έστειλαν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους στον κόσμο.

«Εκ μέρους της Μελάνια, εμού, του Μπάρον και ολόκληρης της οικογένειας Τραμπ, να σας ευλογεί ο Θεός , να ευλογεί ο Θεός την Αμερική και σας εύχομαι πολύ πολύ χαρούμενα  Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο νέος χρόνος».

Η οικογένεια Τραμπ μπορεί να βρίσκεται στην έπαυλη του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα για τις διακοπές της ,το βιντεοσκοπημένο μήνυμα με τις ευχές του προεδρικού ζεύγους όμως γυρίστηκε στον στολισμένο Λευκό Οίκο.

Όπως θα δείτε στο video, στο πρώτο πλάνο η Μελάνια επιλέγει μια μαύρη μάξι τουαλέτα, ενώ  στην εκφώνηση του μηνύματος προτιμά την κόκκινη δαντέλα. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια σέλφι σε χαριτωμένη πόζα  και το σκούφο του Αη Βασίλη. Κάποιοι ωστόσο θεώρησαν παιδιάστικη τη φωτογραφία της.

Ο χριστουγεννιάτικος Ομπάμα ξεπέρασε τον Τραμπ σε like

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να ήταν η δημοφιλέστερη αναζήτηση προσώπου στη Γερμανία, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν εκείνος που πήρε τα περισσότερα like από όλο τον κόσμο στα social media για την οικογενειακή φωτογραφία και τις χριστουγεννιάτικες ευχές.

«Εκ μέρους της οικογένειας Ομπάμα, καλά Χριστούγεννα! Σας ευχόμαστε χαρά και ειρήνη αυτή την εορταστική περίοδο».

Χριστουγεννιάτικες διακοπές με σκι για το ζεύγος Μακρόν

Πιασμένοι χέρι χέρι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν έκαναν τη  χριστουγεννιάτικη βόλτα τους στο χιονοδρομικό κέντρο Λα Μονζί. Ο κόσμος έσπευσε να τους χαιρετήσει κι εκείνοι ήταν ευχάριστοι με όλους.

Ο Μακρόν γευμάτισε σε αυτό το οικογενειακό χιονοδρομικό κέντρο το μεσημέρι των Χριστουγέννων, κάτι πολύ συμβολικό, γιατί πρώτα απ όλα έχει παιδικές αναμνήσεις του εκεί. Το χιονοδρομικό κέντρο συνδέεται με τη γιαγιά του που έμενε ακριβώς δίπλα.

Μέσω τουίτερ έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του το ζεύγος Μακρόν και ανέβασε μια φωτογραφία από το Ελιζέ με τον αγαπημένο τους σκύλο Νέμο.

«Ευχόμαστε χαρούμενα Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους τους συμπολίτες μας. Μπριζίτ και Εμμανουέλ Μακρόν».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top