Συνέλαβαν την Lady Gaga του Βιετνάμ επειδή προσέβαλε τον Τραμπ

Τη στιγμή κατά την οποία η αυτοκινητοπομπή του περνούσε από μπροστά της

Η 34χρονη Μάι Χόι, την οποία οι συμπατριώτες της αποκαλούν Lady Gaga σήκωσε πανό το οποίο έγραφε ένα πολύ προσβλητικό μήνυμα για τον Αμερικανό Πρόεδρο τη στιγμή κατά την οποία η αυτοκινητοπομπή του περνούσε από μπροστά της.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί από αστυνομικούς και να τεθεί επί ώρες σε κατ'οικον περιορισμό. Η ίδια γυναίκα πριν ένα χρόνο είχε συναντηθεί με τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, όταν εκείνος είχε επισκεφθεί το Βιετνάμ.

Αλλά και στις Φιλιππίνες η επίσκεψη Τραμπ προκαλεί έντονες αντιδράσεις:

Η αστυνομία της χώρας έκανε χρήση εκτοξευτήρων νερού για να εμποδίσει εκατοντάδες διαδηλωτές να φτάσουν στην αμερικανική Πρεσβεία της Μανίλα.

Εν τω μεταξύ σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Βίντεο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων δείχνει τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα Ρόναλντ Ρέηγκαν, Τεοντόρ Ρούζβελτ και Νίμιτζ να πλέον στον Δυτικό Ειρηνικό και μαζί με 11 πολεμικά πλοία της Ν. Κορέας και το μεγαλύτερο ελικοπτεροφόρο της Ιαπωνίας θα «οργώνουν» τις θάλασσες που περιβάλλουν την κορεατική χερσόνησο  τουλάχιστον ως την Τρίτη.

Ο Τραμπ έκανε τα παράπονά του στον Κιμ μέσω Twitter, αν και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν ακόμη και φίλοι.

«Γιατί ο Κιμ Γιόνγκ Ουν να με προσβάλλει αποκαλώντας με «γέρο», όταν εγώ δεν θα τον χαρακτήριζα ποτέ “κοντό και χοντρό”; Ας είναι, προσπαθώ τόσο πολύ να γίνω φίλος του και ίσως κάποια μέρα αυτό να συμβεί!»

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top