Πώς η Μελάνια «εξαφάνισε» τη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού

Η υπέρκομψη εμφάνιση της Μελάνια κέρδισε τις εντυπώσεις

Πώς η Μελάνια "εξαφάνισε" τη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργ

Είναι πολύ συνηθισμένο, όταν εμφανίζονται οι σύζυγοι δύο ηγετών χωρών και φωτογραφίζονται δίπλα δίπλα, να γίνονται συγκρίσεις για το ντύσιμο και το στυλ τους. Η Μελάνια, λοιπόν, όχι απλά «κέρδισε» αλλά εξαφάνισε την ανταγωνίστριά της.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πήγε βόλτα μαζί με τη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού, Άκιε Άμπε, στο Μουσείο Μορικάμι και τους Ιαπωνικούς Κήπους, στο Παλμ Μπιτς, όπου η οικογένεια Τραμπ φιλοξενεί για το διήμερο τον Σίνζο Αμπε και τη σύζυγό του.

Η Μελάνια διάλεξε, για την εμφάνισή της, ένα μακρύ λευκό, απλό και φίνο, φόρεμα, με μια ζακέτα του ίδιου χρώματος ριγμένη χαλαρά στους ώμους της, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και μία βεντάλια. Τα παπούτσια της ήταν κομψές μπαλαρίνες, σε μπεζ χρώμα.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, γωστοποιήθηκε ότι η Μελάνια Τραμπ έχει σκοπό να ακολουθήσει τα βήματα της Μισέλ Ομπάμα, διατηρώντας τους κήπους που είχε δημιουργήσει η πρώην Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο. Η Μελάνια αποκάλυψε, μάλιστα,  το ενδιαφέρον της για την κηπουρική, ένα χόμπι το οποίο είχε πάει σε άλλο επίπεδο η Μισέλ, δημιουργώντας κήπους το 2009, προσπαθώντας να ενθαρρύνει την υγιεινή διατροφή στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα από τους κήπους πήγαιναν απευθείας στην κουζίνα του Λευκού Οίκου.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top