Εμείς εδώ είμαστε καλά: Δείτε μποτιλιάρισμα-μαμούθ στο Λος Άντζελες και θα καταλάβετε

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO που κατέγραψε ελικόπτερο του ABC

​Αν νομίζετε πως όσοι μένετε σε μεγαλουπόλεις υποφέρετε από την κίνηση και το μποτιλιάρισμα, αρκεί να δείτε το video του ABC για να εκτιμήσετε την κατάσταση στους ελληνικούς δρόμους.

1047770523.jpg
Στις απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του ABC, βλέπετε ένα μποτιλιάρισμα… μαμούθ, πάνω από το Λος Άντζελες.

Χιλιάδες αυτοκίνητα, κινούνται με υπερβολικά χαμηλές ταχύτητες, σε μια λεωφόρο που (σημειώστε) έχει όχι δυό και τρεις αλλά… ΕΦΤΑ λωρίδες κυκλοφορίας ΚΑΙ στα δυο ρεύματα.

JS114498551-la-traffic-jam-large_trans++IlB8N0-eCKir34PrHbfoBC44YP5N4pJ5k0pkCq6_zEk.jpg
Αν αναρωτιέστε τώρα τι προκάλεσε τόσο μεγάλο μποτιλιάρισμα, να σας ενημερώσουμε πως δεν ευθύνεται κάποιο ατύχημα/δυστύχημα ή έργο, αλλά… η έξοδος του Thanksgiving, που είναι και η πρώτη μεγάλη γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων για τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου οι εικόνες έχουν καταγραφεί στον αυτοκινητόδρομο 405 που, όπως λένε, «αποκαλείται 405 γιατί χρειάζεσαι 4 με 5 ώρες ('4 o' 5' hours) για να πας οπουδήποτε».

VIDEO--World_s-Worst-Traffic-Jam-Caught-On-Camera-_Thanksgiving-2016.jpg
Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι περίπου 49 εκατομμύρια Αμερικανοί θα διανύσουν μια απόσταση τουλάχιστον 80 χιλιομέτρων για να φάνε γαλοπούλα όπως επιτάσσει η γιορτή του Thanksgiving.

Να σημειώσουμε, ότι πρόκειται κατά την American Automobile Association για μια από τις μεγαλύτερες εξόδους καθώς ο αριθμός των 49 εκατομμυρίων είναι κατά 1 εκατομμύριο μεγαλύτερος από την αντίστοιχη μεγάλη έξοδο του 2007.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top