Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ- ΦΟΒΑΤΑΙ για τα παιδιά του ο Τραμπ

Προσπαθεί να καθησυχάσει τους συμμάχους της Αμερικής ο Ομπάμα

​Μια εβδομάδα συμπληρώνεται από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και την ανάδειξη του Τραμπ στην Προεδρία, αλλά οι διαδηλώσεις εναντίον του συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Χιλιάδες μαθητές άφησαν τα σχολεία και διαδήλωσαν κατά του Τραμπ στο Σιάτλ και το Λος Άντζελες. Πολλοί από τους μαθητές μεξικανικής καταγωγής κρατούσαν σημαίες της χώρας τους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανησυχεί σύμφωνα με τα ξένα μέσα και για τα παιδιά του και γι' αυτό η ομάδα των συμβούλων του, ζήτησε να δοθεί σε κάποιο από αυτά το ανώτατο επίπεδο ασφαλείας.

Η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, οι γιοί του Έρικ και Ντόναλντ Τζούνιορ και ο γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ αποτέλεσαν στενούς συμβούλους του πατέρα τους κατά την προεκλογική περίοδο και είναι μέλη της ομάδας μετάβασής του στην εξουσία.

Ο Τραμπ έχει προκαλέσει έντονες επικρίσεις λόγω της επιλογής του δημοσιογράφου Στίβεν Μπάνον για τη θέση του υπεύθυνου στρατηγικής της νέας Προεδρίας,αφού ο τελευταίος κατηγορείται για ρατσιστικές έως και αντισημιτικές απόψεις

Εν τω μεταξύ, λίγο πριν επιβιβαστεί στο Air Force One για να τον μεταφέρει στην Ελλάδα, ο πρόεδρος Ομπάμα δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ. Ο αμερικανός πρόεδρος προσπάθησε να καθησυχάσει τους συμμάχους των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τους φόβους τους για την επόμενη ημέρα.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top