Σαν...καλόγρια πήγε στον Λευκό Οίκο η Μελάνια-Μόνο γάμπα έδειξε!Ήταν όμως σικ!ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την υποδέχτηκε η Μισέλ Ομπάμα - Τι συζήτησαν

Σαν...καλόγρια πήγε στον Λευκό Οίκο η Μελάνια-Μόνο γάμπα έδειξε!Ήταν όμως σικ!ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

​Με... Louboutin ψηλοτάκουνες γόβες και αυστηρό, μαύρο σύνολο η Μελάνια Τραμπ συνόδευσε την Πέμπτη τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του επίσκεψη στον Λευκό Οίκο.

17288260.jpg

Βαμμένη σε γήινους-μπρονζέ τόνους και αφήνοντας... έξω μόνο τις γάμπες της, η Μελάνια δεν θύμισε σε τίποτα το κορίτσι της πασαρέλας και των σέξι πρωτοσέλιδων του παρελθόντος.

melania2.jpgmelania3.jpg

H Μελάνια στα ... νιάτα της!

epa3.jpg

Το μαλλί ήταν στην τρίχα, το μανικιούρ σε μπεζ απαλούς χρωματισμούς, ενώ το ύφος ήταν αυτό ακριβώς που ταιριάζει σε μια πρώτη κυρία! Περπατούσε σεμνά, ελαφρώς πίσω από τον πρόεδρο, τον οποίο κρατούσε από το χέρι κάποιες στιγμές.

Όσο οι φωτογράφοι τραβούσαν φωτογραφίες προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τα καλύτερα καρέ, η Μελάνια φρόντιζε να τους δίνει… υλικό!

17288285.jpg

epa.jpg

Την αγαπημένη του Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε η Μισέλ Ομπάμα. Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία έκανε δεκτή την μέλλουσα Πρώτη Κυρία στην οικία του προεδρικού ζεύγους. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών, που είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, πραγματοποιήθηκε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων.

«Η Μισέλ είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί την μέλλουσα Πρώτη Κυρία και είχαμε επίσης μια εξαιρετική συζήτηση με εκείνη», σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα από το Οβάλ Γραφείο, ενώ ακριβώς δίπλα του καθόταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

17288286.jpg

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, Μισέλ και Μελάνια συζήτησαν για τον τρόπο ζωής που επιτάσσει η διαμονή στον Λευκό Οίκο, αλλά και το πώς μπορεί να οργανωθεί η ανατροφή των παιδιών στο προεδρικό μέγαρο.

Η 52χρονη Μισέλ Ομπάμα, είναι η πρώτη στην ιστορία Αφροαμερικανή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Η πρώην δικηγόρος με πτυχίο από το Χάρβαρντ, θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο την 20η Ιανουαρίου με τη δημοτικότητά της να είναι στα ύψη! Η Μισέλ Ομπάμα πλέον είναι πιο δημοφιλής κι από τον ίδιο τον σύζυγό της!

epa2.jpg
Δείτε επίσης:

Το STAR στον Λευκό Οίκο: ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ από ��ην συνάντηση Ομπάμα-Τραμπ

Με ένα… ΤΕΡΑΣ θα κυκλοφορεί ο Τραμπ! Παπάδες θα κάνει η λιμουζίνα του-ΒΙΝΤΕΟ

Πέταξαν τόνους νερού στον Τραμπ στo αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟ)

ΣΠΑΝΙΟ φωτογραφικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- Όταν Χίλαρι και Τραμπ ήταν φίλοι και πόζαραν αγκαλιά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top