ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Βρέθηκε αντικείμενο που ανήκει στον Μπεν

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το παιδί είναι νεκρό- Πρώτη ανάρτηση: 17/10/2016 15:26

​Ένα αντικείμενο που ανήκει στον μικρό Μπεν Νίνταμ φέρονται να βρήκαν σύμφωνα με τη Mirror οι Βρετανοί ερευνητές στην Κω.

Πλέον οι αρχές είναι πεπεισμένες ότι το παιδί πέθανε σε δυστύχημα στο χωράφι που ήταν και το σπίτι που έμενε στην Κω, ενώ σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα από την αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ, οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι είναι πεπεισμένοι τόσο εκείνοι, όσο και η οικογένειά του πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το αντικείμενο ανήκει στο αγοράκι που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια.

Αν και δεν αποκάλυψαν τι είναι αυτό το αντικείμενο, σημείωσαν όμως ότι βρέθηκε στον δεύτερο χωράφι όπου διεξάγονταν οι έρευνες επί 21 μέρες.

Ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάζινς τόνισε ότι η οικογένεια έχει ενημερωθεί και ότι πλέον πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Νωρίτερα, η μητέρα του Μπεν, Κέρι, είχε ξεσπάσει εναντίον του ανθρώπου που φέρεται να σκότωσε κατά λάθος το παιδί τη��, λέγοντας: «Εύχομαι να καίγεται στην κόλαση ο Μπάρκας».

Διαβάστε επίσης:

ΞΕΣΠΑ η μητέρα του μικρού Μπεν! «Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση ο Μπάρκας»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top