Συγκλονιστικό video: 400 μαθητές τραγουδούν έξω από το παράθυρο καθηγητή που πάσχει από καρκίνο

Κάνει το γύρο του διαδικτύου και σκορπά ρίγη συγκίνησης

​Ίσως είναι ο,τι πιο συγκινητικό έχετε δει το συγκεκριμένο video, το οποίο απεικονίζει την στιγμή που ένα ολόκληρο σχολείο μαζεύεται έξω από το σπίτι καθηγητή που παλεύει με τον καρκίνο, τραγουδώντας του ώστε να τον εμψυχώσει.

Τα 58 δευτερόλεπτα του video αρκούν για να μην μπορείτε να συνέλθετε από τα δάκρυα, καθώς οι περίπου 400 μαθητές από Πρεσβυτεριανή Ακαδημία του Nashville στις ΗΠΑ, ένωσαν τις φωνές τους ώστε να δείξουν την αγάπη τους στον Μπεν Έλις, τον καθηγητή Λατινικών του σχολείου, ο οποίος πάσχει από καρκίνο.

(Η Λέσλι Πόντερ που εργάζεται στο σχολείο, μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία στο facebook, τονίζοντας πως οι μαθητές πήραν μόνοι τους την απόφαση να πάνε έξω από το σπίτι του Έλις)

Untitled.jpg
Σε μια αυθόρμητη κίνηση, του τραγούδησαν ύμνους και θρησκευτικά τραγούδια, ώστε να του δώσουν δύναμη στην δύσκολη μάχη του.

Εμφανώς συγκινημένος, δείχνοντας να μην μπορεί να το πιστέψει, ο καθηγητής παρακολουθεί την συγκλονιστική αυτή κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης, τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά.

Το εν λόγω video έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 20 εκατομμύρια views, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστό όταν το δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του ο Αμερικανός μουσικός της κάντρι Τιμ ΜακΓκρόου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top