Tον «τύφλωσε» η ζήλια:Κατακρεούργησε με κουζινομάχαιρο την φίλη του όταν έμαθε πως τον απατούσε

Ανακάλυψε τυχαία πως είχε σκοπό να τον εγκαταλείψει με το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Tον «τύφλωσε» η ζήλια:Κατακρεούργησε με κουζινομάχαιρο την φίλη του όταν έμαθε πως τον απατούσε

​Να εκδικηθεί την σύντροφό του στερώντας της την ζωή με τον πιο άγριο τρόπο, αποφάσισε ένας 34χρονος άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν ανακάλυψε τυχαία ότι η αγαπημένη του τον απατούσε και σκόπευε να τον εγκαταλείψει και να πάει να μείνει με το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», ο 34χρονος Pawel Sroka «θόλωσε» από μένος όταν διαπίστωσε εντελώς τυχαία, ότι η 29χρονη Joanna Trojniak, είχε κάνει αίτηση στο Ταχυδρομείο, ώστε να κάνει μεταφορά της διεύθυνσης της, στο σπίτι του νέου της συντρόφου, τον οποίο και γνώρισε στη δουλειά, καθώς οι δυο τους ήταν συνάδελφοι.

383DF54700000578-0-image-a-10_1473683307143.jpg
Ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε ένας απίστευτος καυγάς, με αποτέλεσμα ο 34χρονος «τυφλωμένος», να μαχαιρώσει την 29χρονη έξι φορές, μεταξύ άλλων στο πρόσωπο, αλλά και στο χέρι, μέσα στο σαλόνι του σπιτιού όπου έμεναν στο Νότιο Λονδίνο.

Στη συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του, κάλεσε το ασθενοφόρο λέγοντας πως η φίλη του είχε μαχαιρωθεί, και διέφυγε με το αυτοκ��νητο του.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν αργότερα να κλαίει και να ζητά βοήθεια.

383DF54300000578-0-image-a-9_1473683299739.jpg
Το περιστατικό συνέβη στις 23 Μαρτίου, αλλά η δίκη ξεκίνησε τώρα, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι ενεργούσε εν βρασμώ ψυχής, αρνούμενος ότι είχε πρόθεση να της στερήσει τη ζωή.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έγιναν γνωστές κατά την διάρκεια της δίκης, το 29χρονο θύμα φοβόταν τον 34χρονο καθώς είχε υπάρξει κι άλλες φορές βίαιος μαζί της στο παρελθόν.

Μάλιστα συνήθιζε να λέει σε φίλους και συναδέλφους της ότι φοβόταν την αντίδραση του αν του αποκάλυπτε πως είχε σκοπό να τον εγκαταλείψει, καθώς ανησυχούσε ότι δεν θα το δεχόταν. Τον φοβόταν και έτρεμε για το τι ήταν ικανός να κάνει.

383DF53F00000578-0-image-a-7_1473683283998.jpg
Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν του είχε ζητήσει στο παρελθόν να χωρίσουν, την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο και είχε γίνει επιθετικός μαζί της.

Γι΄αυτό και εκείνη είχε αποφασίσει να τον εγκαταλείψει και εκείνος να μην μάθει ποτέ πού μένει. Ωστόσο το λάθος που έκανε το Ταχυδρομείο, αποδείχτηκε μοιραίο για την άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή από τις μαχαιριές του συντρόφου της.

***Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top