ΧΑΜΟΣ με τα… οπίσθια της Μισέλ-ΔΕΙΤΕ την φωτογράφιση που έκανε με τον Ομπάμα!

Το προεδρικό ζεύγος αποκάλυψε τί θα του λείψει περισσότερο από τον Λευκό Οίκο-Πρώτη ανάρτηση: 09/09/2016 13:51

ΧΑΜΟΣ με τα… οπίσθια της Μισέλ-ΔΕΙΤΕ την φωτογράφιση που έκανε με τον Ομπάμα!

​Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι περισσότεροι όταν είδαν την φωτογράφιση της Μισέλ και του Μπάρακ Ομπάμα για γνωστό περιοδικό, λίγο πριν παραδώσουν τα κλειδιά του Λευκού Οίκου!

Το προεδρικό ζεύγος για ακόμη μία φορά διαφημίζει τον έρωτα του και τον πετυχημένο γάμο του, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που επικράτησε χαμός στα social media.

upl57d26b66ae53a.jpg

upl57d26b563d2ae.jpg

Οι χρήστες του twitter «οργίασαν» με τα σχόλια τους για τα… οπίσθια της Πρώτης Κυρίας… και κάποιοι τα παρομοίασαν με εκείνα της Κιμ Καρντάσιαν.

upl57d26d520e501.jpg
Όπως βλέπετε, το ζευγάρι κρατιέται τρυφερά ενώ οι γλουτοί της Μισέλ κλέβουν την παράσταση.
upl57d26d2ead5cd.jpg
upl57d26d22287af.jpg

Ο Μπάρακ Ομπάμα στη συνέντευξη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι θα του λείψει περισσότερο από τον Λευκό Οίκο:

«Ίσως ήταν αυτές οι καλοκαιρινές νύχτες, όπου κάναμε βόλτα με τα κορίτσια και τα σκυλιά στο κήπο του Λευκού Οίκου. Οι συζητήσεις μας με τις κόρες μας, αλλά και το να πείσουμε τα σκυλιά μας να προχωρήσουν, γιατί είχε πολύ ζέστη μερικές φορές».

Με την σειρά της η Μισέλ Ομπάμα ανέφερε τι «κληρονόμησε» από την εμπειρία της ως πρώτη κυρία: «Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να βλέπει κανείς πως μερικές φορές η ζωή στον Λευκό Οίκο είναι όπως η ζωή στο σπίτι τους. Έχει σημασία... Ως μητέρα δεν θα υποτιμούσα το γεγονός να έχεις το όραμα ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Όχι επειδή σου το είπαν, αλλά επειδή μπορείς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top