ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σοκ! Βομβιστής αυτοκτονίας ετών 12-Η σύλληψή του πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά-ΒΙΝΤΕΟ

Επαληθεύονται τα λεγόμενα του Ερντογάν

​Γαλουχούν τα παιδιά για να γίνουν δολοφόνοι και τα στέλνουν ζωσμένα με εκρηκτικά για να σπείρουν το θάνατο. Οι τζιχαντιστές διψούν για αίμα και αναθέτουν τις αποστολές τους…σε ανήλικους "μαχητές" τους.

Μετά το μακελειό στο Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (21/8), ένα παιδί 12-14 ετών (κατά τον Ερντογάν) εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως κανείς δεν το υποπτεύθηκε και πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί προκαλώντας το θάνατο 51 ανθρώπων που βρίσκονταν σε γάμο, τα λεγόμενα του Τούρκου προέδρου φαίνεται πως επαληθεύονται.

3778CFC700000578-3751972-image-a-44_1471812683578.jpg
Το νέο σοκ έρχεται αυτή τη φορά από το Κιρκούκ του Ιράκ. Ένα παιδί 12-13 ετών συλλαμβάνεται μπροστά στην κάμερα… λίγο πριν ανατιναχτεί. Φορά μια φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Από μέσα… φορά τη ζώνη με τα εκρηκτικά.

iraq_paidi.jpg
Οι αστυνομικοί τον αντιλαμβάνονται. Τον συλλαμβάνουν και του βγάζουν τη μπλούζα. Παρά το γεγονός ότι δεν φοβόταν να πεθάνει… δείχνει φοβισμένο κατά τη σύλληψή του.

iraq_paidi3.jpg
Σύμφωνα με ιρακινά μέσα ενημέρωσης, το αγόρι είχε σταλεί για να πυροδοτήσει εκρηκτικά έξω από ένα σιιτικό τζαμί στην πόλη του Κιρκούκ.

iraq_paidi1.jpg
Σημειώνεται πως αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια κυρίως στη Νιγηρία το Αφγανιστάν και το Ιράκ.

πληροφορίες από Dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top