Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία! Τον σκότωσαν μπροστά στην γυναίκα και τα παιδιά του!

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία! Τον σκότωσαν μπροστά στην γυναίκα και τα παιδιά του!

​Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει την Ισπανία και την Ιρλανδία.

Παρέα Ιρλανδών βρισκόταν στη Μαγιόρκα για διακοπές, όταν ένας από αυτούς εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των παιδιών του, καθώς τον πέρασαν για γκάνγκστερ!

375d7dc700000578-3746648-image-a-137_1471526733402.jpg
(Αυτό είναι το θύμα)

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Κόστα ντε λα Κάλμα και οι αρχές εκτιμούν ότι ο δολοφόνος πιθανότατα πέρασε τον τουρίστα για Ιρλανδό γκάνγκστερ.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο δολοφόνος του νωρίτερα καυχιόταν σε μπαρ για το έγκλημα που θα διέπραττε.

«Ο άτυχος άντρας ήταν με τη γυναίκα του, 4 από τα παιδιά τους και άλλους φίλους τους. Είδα τον δολοφόνο να περνά από το κατάστημα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τους πυροβολισμούς. Μετά τον είδα να τρέχει στον παραλιακό δρόμο προς ένα πολύ γνωστό μπαρ. Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ο κόσμος ούρλιαζε και άρχισε να τρέχει», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Η γυναίκα του και ένα από τα παιδιά τους, που πρέπει να ήταν γύρω στα 7 του χρόνια, βρίσκονταν κοντά του όταν πυροβολήθηκε. Τα παιδιά τους πρέπει να είδαν τι είχε συμβεί. Στα άλλα παιδιά τους γύρισε και φώναζε η γυναίκα για να τρέξουν να κρυφτούν. Άρχισε να ουρλιάζει και να επαναλαμβάνει πως είναι γυναίκα του. Ο άντρας της δεν μπορούσε να μιλήσει και τα μάτια του άρχισαν να κλείνουν ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο που έφτασε μετά από 25 λεπτά. Ήταν όμως πολύ αργά. Όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν πολύ αργά», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top