Aπό γενέθλια τούρτα προκλήθηκε η ΦΩΤΙΑ στη Γαλλία που ΣΚΟΤΩΣΕ 13 άτομα ηλικίας 18-25 ετών!

Απίστευτο περιστατικό

Aπό γενέθλια τούρτα προκλήθηκε η ΦΩΤΙΑ στη Γαλλία που ΣΚΟΤΩΣΕ 13 άτομα ηλικίας 18-25 ετών!

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα σε μπαρ στην πόλη Ρουέν της δυτικής Γαλλίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ.

«Από τους έξι τραυματίες, ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση» είπε ο Ιβάν Κορντιέ, ο γενικός γραμματέας της νομαρχίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μπαρ Cuba Libre, στο κέντρο της Ρουέν, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ένα πάρτι γενεθλίων.

Οι γαλλικές αρχές αποδίδουν την πυρκαγιά στα αναμμένα κεριά μιας τούρτας γενεθλίων.

Τα θύματα είναι ηλικίας 18-25 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ��έθαναν από τις αναθυμιάσεις.

Η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, στο υπόγειο του μπαρ, κατά τα φαινόμενα όταν η οροφή της αίθουσας πήρε φωτιά από τα κεριά της τούρτας.

«Η πυροσβεστική κλήθηκε στις 00:20 (τοπική ώρα) να πάει στο μπαρ Cuba Libre που βρίσκεται στη λεωφόρο Ζακ Καρτιέ. Έφτασαν πολύ γρήγορα» είπε ο γενικός γραμματέας της νομαρχίας Σεν Μαριτίμ, Ιβάν Κορντιέ.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ρουέν, οι νέοι που είχαν προσκληθεί σε ένα πάρτι γενεθλίων έπαθαν ασφυξία από τους καπνούς, όταν πήρε φωτιά η οροφή.

«Δεν σημειώθηκε έκρηξη, από τα κεριά που χρησιμοποιήθηκαν στη γιορτή πήρε φωτιά η οροφή που ήταν κατασκευασμένη από πολυστυρένιο, απελευθερώνοντας αέρια που δηλητηρίασαν τα θύματα» ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top