ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το εσωτερικό του αεροσκάφους που έπιασε ξαφνικά ΦΩΤΙΑ

Πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Ντουμπάι

​Σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του αεροσκάφους της Emirates, την στιγμή που ξέσπασε φωτιά και εκείνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο οι επιβάτες ουρλιάζουν ενώ προσπαθούν να μαζέψουν τα πράγματά τους για να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο αεροσκάφος.

Με φρενιασμένες κινήσεις, το προσωπικό προσπαθεί να ανοίξει τις εξόδους κινδύνου, ώστε οι 300 επιβάτες να μεταφερθούν έγκαιρα σε ασφαλές μέρος. Η καμπίνα είναι γεμάτη καπνούς, πράγμα που δυσκολεύει το έργο των αεροσυνοδών.

Την στιγμή που μια μητέρα οδηγεί τα παιδιά της στην έξοδο κινδύνου, όπου οι επιβάτες εξέρχονται μέσω της ειδικής «τσουλήθρας», μια φωνή ακούγεται να της φωνάζει να «πηδήξει».

Εκείνη συνεχίζει να καταγράφει την δραματική της απόδραση και καθώς βγαίνει από το αεροσκάφος η κάμερα του κινητού της συλλαμβάνει για μια στιγμή τη φλεγόμενη μηχανή.

Λίγα μόλις λεπτά από την έξοδο του τελευταίου επιβάτη από τον αεροσκάφος, το jet της Emirates εξερράγη, προκαλώντας τον θάνατο του ηρωικού πυροσβέστη Τζασίμ Ισά Μοχάμεντ Χασάν.

η.jpg
Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, τόσο οι 282 επιβάτες όσο και τα 18 μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν με ασφάλεια πριν από την έκρηξη και κανείς δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top