Ο Τραμπ το πήγε σε άλλο επίπεδο- Ζήτησε να φύγει από ομιλία του μωρό επειδή... έκλαιγε!

Ο Αμερικανός μεγιστάνας ξαναχτύπησε

​Ο εκκεντρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει έχθρες, όχι μόνο στο αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο αλλά και στο εσωτερικό του δικού του κόμματος.

Εριστικός, αθυρόστομος και ασυγκράτητος, καταφέρνει σε καθημερινή βάση να απασχολεί τα ΜΜΕ με τις προκλητικές δηλώσεις του και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, ο μεγιστάνας τα «έβαλε» με ένα μωρό που έκλαιγε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε μια συγκέντρωση.

Μιλώντας σε οπαδούς του ο Τραμπ άκουσε το δυνατό κλάμα ενός μωρού από το συγκεντρωμένο κοινό, το οποίο και διέκοψε την ομιλία του. Τότε, εκείνος απευθύνθηκε αρχικά στην μητέρα του μικρού με χιούμορ, λέγοντάς τη να μην ανησυχεί για το περιστατικό. «Ακριβώς αυτό θέλουμε, είναι νέο, όμορφο και υγιές», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, συμπληρώνοντας ότι «λατρεύει τα μωρά».

Όταν όμως συνέχισε την ομιλία του και το μωρό άρχισε ξανά το κλάμα, έπαψε να είναι υπομονετικός και αποκάλυψε τον πραγματικό του... εαυτό.

«Αστειευόμουν προηγουμένως» είπε προς την μητέρα του, «μπορείς να πάρεις το μωρό έξω από την αίθουσα τώρα», της είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού για να προσθέσει μετά από λίγο για τη γυναίκα: «Νομίζω ότι πίστεψε πραγματικά πως δεν με νοιάζει να κλαίει ένα μωρό την ώρα που προσπαθώ να μιλήσω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top